Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Anorexie

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament pentru anorexie


Pierderea poftei de mancare sau anorexia (gr. anorexia = lipsa poftei de mancare) poate fi intalnita la orice varsta: la sugari, din cauza unor greseli alimentare, a subnutritiei, a iesirii dintilor, a anomaliilor congenitale bucofaringiene, etc; la copiii mai mari cu rahitism, anemie, boli infectioase etc.; la adulti, cauzata de boli febrile, boli de rinichi, tuberculoza, cancer, etc.

Exista si o anorexie nervoasa, ea fiind provocata de oboseala sau de unele traume psihice, iar la copii ca urmare a comportarii gresite a parintilor, care le satisfac orice capriciu in legatura cu mancarea.

Masuri igienice:
- indepartarea cauzelor amintite (daca este posibil);
- combaterea sedentarismului;
- servirea mesei in conditii igienice, intr-o ambianta placuta;
- copiii vor fi invatati sa manance singuri, cat mai de timpuriu.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ANOREXIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Anorexia sau anorexia nervoasa, este o perturbare a comportamentului alimentar. Anorexia simpla se manifestata prin lipsa poftei de mancare, in timp ce anorexia nervoasa se caracterizeaza prin preocuparea excesiva privind dietele si slabirea, aceasta aducand cu sine scaderea excesiva in greutate, insa fara a pierde pofta de mancare. In functie de cauzele anorexiei si categoriile de public, recomand tratament cu produse naturiste Calivita in urmatoarele 3 situatii:


1. Anorexie la adulti data de probleme de cauza nervoasa (pe fond emotional):

- Rhodiolin 1-1-1, inainte de masa, creste/modifica nivelul endorfinelor si serotonieni, hormoni care aduc in org. starea de buna dispozitie.

- Stress Management B-Complex - 1-1-1, dupa masa, necesar pentru aportul de vitamine B care echilibreaza sistemul nervos si tonusul neuronal.

- Noni (sirop) - 1-1-1, inainte de masa, stimuleaza apetitul alimentar si creste imunitatea, vitalitatea in ansamblu.

Se va face o cura continua de 2-3 luni.


2. Anorexie la adulti data de prezenta parazitilor intestinali:

- Para Protex - 1-0-1, dupa masa, efect antiparazitar, antiseptic si intestinal, antimicrobian general.

- Ocean 21 - 1-1-1 inainte de masa; rolul sau este de a reface necesarul, vitamine, minerale, enzime, aminoacizi (care se pierd in cazul infestarii parazitare), asadar e foarte hranitor, combate anemia; totodata curata tubul digestiv, ridica tonusul general si vitalitatea.

- Acidophilus - 0-1-1, in timpul mesei, regleaza flora intestinala si absorbtia, astfel incat sa combata dezechilibrele de tranzit intestinal (diaree, constipatie).

- 1 lingurita de ulei de masline + 5-10 picaturi de lamaie, dimineata, pe stomacul gol, pentru extra-purificarea cailor biliare de orice eventuale depuneri de oua si chisturi parazitare.

Se va face o cura continua de 3 luni.


3. Anorexie la copii data de prezenta parazitilor intestinali:

- Para Protex - 1/2-0-1, dupa masa SAU Oregano Oil (ulei de Orgenao) (la copiii care nu pot inghiti pastile), 3-3-3 picaturi intr-un pahar cu apa, dupa masa, 2-3 luni - pentru sterilizarea focarelor parazitare.

- Noni (sirop) - 1-1-1 (lingurite), inainte de masa, reface apetitul alimentar alterat de parazitul intestinal, reface tonusul fizic si psihic al copilului.

- ProBioBalance - 0-1-0, in timpul mesei, regleaza flora intestinala si absorbtia, astfel incat sa combata dezechilibrele de tranzit intestinal (diaree, constipatie, colite).

- 1 lingurita de ulei de masline + 5-10 picaturi de lamaie, dimineata, pe stomacul gol, pentru extra-purificarea cailor biliare de orice eventuale depuneri de oua si chisturi parazitare.

Se va face o cura continua de 2-3 luni.

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!