Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Hepatita

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in ameliorarea si tratamentul hepatitei cronice si acute

Hepatita - este o afectiune acuta inflamatorie. Cauzele pot fi : toxinele (arsenic, fosfor, cloroform etc), bacterii, virusul A (epidemica) sau B (de ser).

Hepatita epidemica A sau infectioasa se ia prin alimente sau apa, saliva, sange, urina, de la persoane bolnave.

Hepatita de ser B sau de inoculare se propaga prin transfuzie de sange sau ace de seringa de la persoana bolnava. Virusurile nu se distrug prin simpla sterilizare, ci numai la autoclav.

Hepatita C este tot una virala, fiind cea mai raspandita forma de hepatita cronica de pe intreg mapamondul.

Hepatita D este o suprainfectie a ficatului care apare tot timpul simultan sau ulterior instalarii hepatitei cu virus hepatic B.

Toate hepatitele se manifesta prin oboseala, greturi, balonari, dureri ale articulatiilor mici, diaree sau constipatie, subfebra. In cazul hepatitei A, dupa o saptamana tegumentele devin galbene, urina cafenie. Apar mancarimi, urticarii. Tine 2-6 saptamani. Hepatita de ser (B) tine mai mult, icterul putand sa lipseasca si nu lasa imunitate. Poate trece in hepatita cronica. Cauza cea mai frecventa o constituie abuzul de bauturi alcoolice.

In hepatita ficatul se congestioneaza, isi mareste volumul, celulele hepatice se distrug, locul lor fiind luat de tesut conjunctiv cicatriceal. Grasimile in loc sa se arda se depun in ficat, astfel ca ficatul se sclerozeaza, hepatita cronica devenind ciroza hepatica.

In afectiuni hepatice, culoarea epidermei este galbena. Icterul (galbinarea) este o boala a ficatului si a vezicii biliare, care face ca fierea sa treaca in sange si sa coloreze in galben pielea, albul ochilor, etc. Urina si fecalele prezinta modificari de culoare. Modificarea culorii pielii si mucoaselor se datoreaza pigmentilor biliari (bilirubina). Icterul poate fi provocat de un obstacol pe caile biliare (mecanic), de o alterare a celulelor hepatice (hepatic) sau de o hemoliza (eliberarea hemoglobinei din globulele rosii - hemolitic).

Hepatitele in general sunt de 2 feluri: acute (atunci cand debuteaza) si cronice (atunci cand deja s-au instalat pentru toata viata)

• Hepatita de tip A se transmite atat ereditar cat si digestiv cand nu sunt respectate normele de igiena.
• Hepatitele de tip B se transmit ereditar si sexual. O sursa este bolnavul infectat. Aceasta forma se cronicizeaza si provoaca aparitiei cirozei hepatice sau carcinomul hepatic.
• Hepatita tip C e cea mai periculoasa deoarece in majoritatea cazurilor evolueaza spre ciroza hepatica. Se produc modificari hepatocitare iar antigenul nu mai e recunoscut de sistemul imunitar. In icter, faciesul este galben-vanat iar pielea are miros de mosc. Structura ficatului se modifica, apar noduli si disfunctii hepatice.
• Hepatita tip D dat fiind faptul ca este o suprapunere peste hepatita de tip B, mareste gravitatea bolii, grabind deobicei evolutia spre ciroza hepatica.

***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HEPATITA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

> Hepatita cronica (de etiologie diversa) este o afectiune permanentizata caracterizata prin inflamatia ficatului de natura virala, alcoolica, toxic-medicamentoasa. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Liver Aid (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, amelioreaza functiile hepatice alterate si accelereaza regenerarea parenchimului hepatic) sau Arginine Plus (0-1-1 dupa masa, participa cu rezultate deosebite in protectia si regenerarea necesara in bolile de ficat - hepatita virala, hepatita cronica, hepatita alcoolica).

- Digest Ease (0-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, imbunatateste digestia la nivelul cailor hepato-biliare favorizand eliminarea metabolitilor toxici).

- SambuRex (1-1-0 lingurite dupa masa, se administreaza doar in hepatitele A si B; prin continutul de echinaceea, astragalus si vitamina C regleaza functia hepatica; totodata stimuleaza productia de interferon a organismului fiind astfel util in tratarea hepatitei; imbunatateste abilitatea ficatului de a reduce efectele factorilor toxici din mediu).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, sustine metabolismul hepatic si faciliteaza curatarea grasimilor intrahepatice din boala cronica hepatica).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, realizeaza o buna detoxifiere cu preponderenta la nivel hepato-biliar, astfel ajutand la regenerarea hepatica).


> Hepatita acuta este hepatita aflata la debut, indiferent de ce tip viral este ea. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa cu 30 de minute - actioneaza ca detoxifiant hepatic si purificator al intregului organism).

- Noni (sirop) (1-1-1 linguri dupa masa - actioneaza prin ridicarea imunitatii si cresterea tonusului vital).

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa - sustine metabolismul hepatic).

- Virago (0-1-1 dupa masa actioneaza ca antiviral).

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!