Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Suprasolicitare digestiva

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru prevenirea si tratarea situatiilor digestive de criza

Va oferim o schema detaliata de tratament specifica strict problematicii suprasolicitarilor digestive. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru reglarea procesului digestiv la adulti in momentele de suprasolcitare digestiva ca urmare a unor mese copioase si pentru a preveni astfel de situatii neplacute, recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- ProBioBalance (1 tableta in criza, apoi tratament zilnic 0-1-1 in timpul mesei pana la terminarea flaconului; normalizeaza flora bacteriana si ph-ul intestinal, prevenind astfel dezechilibrele de tranzit intestinal).

- Meal Time (1 tableta in criza, apoi tratament zilnic 0-1-1 in timpul mesei pana la terminarea flaconului; echilibreaza functiile de secretie enzimatica a glandelor anexe digestive, facilitand o buna digerare a alimentelor si combaterea fenomenelor de blocaj digestiv).

- Liquid Clorophyll (2 lingurite in criza, apoi tratament zilnic 1-1-1 inainte de masa pana la terminarea flaconului; datorita continutului de lucerna confera protectie mucoasei gastro-intestinale, iar imunitatea crescuta local impiedica aparitia disfunctiei secretorii de pepsina si acid clorhidric).

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!