Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Halena

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru combaterea halenei (respiratiei urat mirositoare)

Halena este denumirea data aerului cu miros insuportabil care iese din gura in timpul expiratiei (lat. anghelare = a sufla). Acest fenomen are implicatii serioase in societate, in multe cazuri ducand la despartirea cuplurilor.

Principalele cauze ale halenei:

- gingii in stare proasta (inflamatii, microleziuni);
- dintii prost frecati inseamna resturi alimentare si o activitate bacteriana puternica;
- o limba incarcata impune frecarea sa, usoara, in acelasi timp cu frecarea dintilor;
- proasta digestie;
- fumatul;
- setea produsa de exercitii fizice foarte grele sau de pierderea unei nopti, fara consum de apa;
- consumul de alcool;
- ovulatia feminina provoaca o halena discreta ;
- bauturile prea calde, carenta de vitamine;
- consumul de tranchilizante si de vitamina B;

Alte cauze ale halenei: boli de faringe, de stomac, de intestine, ale cailor respiratorii (cand halena provine din caile
respiratorii mirosul este accentuat in timpul respiratiei si dispare la incetarea sa), consumul de usturoi, ceapa sau praz.

Alimente interzise: ridichi, varza acra, usturoi, ceapa cruda, fripturi in sange, maioneza, grasimi animale. Otetul va fi inlocuit cu sucul de lamaie.

***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HALENA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Halena este mirosul neplacut al respiratiei orale ce poate proveni din cavitatea orala (probleme stomatologice) sau din tractul digestiv, cele mai importante fiind afectiunile gastro-duodenale - gastrita, ulcerul; afectiunile hepatice - hepatita, ciroza; afectiunile pancreasului - diabet, pancretita. Se trateaza atat afectinea de baza - ulcer, ciroza, diabet, etc. cat si simptomul. Pentru tratarea simptomului recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 2 luni continuu, produce detoxifiere la nivel hepatic eliminand riscul de suprapunere bacteriana la nivelul tubului digestiv).

- Acidophilus (0-1-1 in timpul mesei, regleaza si normalizeaza flora intestinala optimizand absorbtia in afectiunile hepatobiliare si colonice).

- Digest Ease (0-1-1 in timpul mesei, faciliteaza metabolismul cailor hepatobiliare si stimuleaza curatirea in intregime a colonului).

- Para Protex (1-0-1 dupa masa, anihileaza anumite microorganisme ce intretin gastrita care poate da modificari de halena permanenta).

Observatie: Se face 1 cura completa cu cate 1 flacon din fiecare produs.

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!