Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Crohn (boala)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul bolii Crohn

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament pentru boala Crohn. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Boala Crohn este o afectiune inflamatorie la nivel gastro-intestinal ce apare datorita unor dezordini imunologice. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Immunaid (1-1-1 inainte de masa, 4 luni continuu, intareste sistemul imunitar regland sinteza haotica de imunoglobuline ce declanseaza si intretin boala).

- Green Care (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, are efect protector asupra mucoasei gastrointestinale prevenind dezechilibrele tanzitului intestinal si alte simptome digestive).

- Acidophilus (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, regleaza ph-ul si flora intestinala facilitant procesele de digestie si absorbtie).

- Ocean 21 (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, creste vitalitatea celulara, tonusul fizic, combate starile pseudo-anemice prin aportul de nutrienti din compozitie).

Observatie: Produsele recomandate mai sus se pot lua in paralel cu medicatia clasica.

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!