Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Reflux gastro-esofagian

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea refluxului gastro-esofagian

Refluxul gastro-esofagian este o afectiune datorata unei disfunctionalitati a sfincterului situat la limita dintre esofag si stomac si consta in inchiderea incompleta a sa, ceea ce permite continutului gastric sa urce in esofag. Boala de reflux gastroesofagian de gravitate medie poate cauza iritatie, inflamatie sau eroziuni la nivelul mucoasei esofagiene.

Tratamentul persoanelor cu simptome de boala de reflux gastroesofagian incepe cu modificari ale stilului de viata si administrarea de antiacide, pansamente gastrice, enzime digestive, anti-nevrotice.

***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru REFLUXUL GASTRO-ESOFAGIAN. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.


- Green Care (1-1-1 in timpul mesei, prin continutul bogat in fibre echilibreaza aciditatea gastro-intestinala indiferent daca e hipo sau hiper si reduce incidenta refluxului gastro-esofagian).

- ProBioBalance (0-1-1 dupa masa, regleaza flora de absorbtie gastro-intestinala, in acest fel prevenind deficientele nutritive din boala de reflux).

- Rhodiolin (1-0-1, dupa masa, este extrem de benefic la majoritatea persoanelor cu reflux cauzat de suprasolcitare, stres cotidian, mese neregulate).

- Digest Ease (0-1-1, inainte de masa, echilibreaza continutul de enzime digestive si calitatea functionarii acestora, astfel incat sa fie impiedicat refluxul din caile digestive catre zona esofagiana).


Observatie: Schema de tratament de mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica. Va fi efectuata cel putin o cura de cate 1 flacon din fiecare produs.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!