Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Helicobacter Pylori

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul infectiei cu Helicobacter Pylori

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HELICOBACTER PYLORI. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Helicobacter Pilori este un germen-bacterie raspunzator de aparitia ulcerului gastro-duodenal, bacteria fiind dovedita raspunzatoare de transformarea maligna (canceroasa) a acestuia. Pentru tratarea infectiei cu Helicobacter Pilori, recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Para Protex - 1-0-1, dupa masa, reduce agresivitatea bacteriei Helicobacter Pylori asupra mucoasei digestive, prevenind eroziunile gastrice.

- Oregano Oil - 4-4-4 picaturi intr-un pahar cu apa imediat dupa masa, are efect antiseptic si antibacterian; ia contact direct cu mucoasa gastrica, ceea ce este important in aceasta afectiune.

- Acidophilus sau ProBioBalance (0-1-1, in timpul mesei), regleaza si normalizeaza flora intestinala, optimizand absorbtia in afectiunile hepatobiliare.

- Green Care (1-1-1, dupa masa la 30 de minute), alcalinizeaza si creeaza o protectie a tubului digestiv inferior la nivel de mucoasa profunda.

- Digest Ease sau Digestive Enzymes (0-1-1 in timpul mesei) faciliteaza digestia, stiut fiind faptul ca o digestie blocata permite agravarea infectiilor cu Heilobacter.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!