Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Steatoza hepatica

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul steatozei hepatice (grasimi in ficat)

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru STEATOZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Steatoza hepatica este o afectiune ce consta in incarcarea grasa a ficatului. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Liver Aid (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, prin continutul de aminoacizi si antioxidanti are multiple functii in mentinerea sanatatii ficatului si prevenirea cirozei) sau Arginine Plus (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, poate reversa procesul de incarcare grasa a celulei hepatice, astfel incat sa stopeze degenerescenta grasoasa a ficatului si sa stimuleze procesul de refacere).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, aduce un aport de grasimi bune - nesaturate - in ficat, favorizand astfel eliminarea acizilor grasi saturati).

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, 2-3 luni continuu, prin aportul de alge marine intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului; previne degenerescentele grasoase si hraneste corect celula hepatica; faciliteaza digestia prevenind balonarile si disconfortul abdominal).

- Liquid Clorophyll (0-1-1 inainte de masa, purifica ficatul, caile biliare si limfatice, alcalinizeaza si curata in profunzime).

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!