Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Intoxicatie cu substante chimice, medicamente, alimente

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru refacerea organismului in urma intoxicarii cu substante toxice, medicamente, alimente alterate

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru INTOXICATIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Liquid Clorophyll (1-1-2 lingurite inainte de masa - asigura detoxifiere generala, atat la nivelul tractului digestiv cat si al organelor si mecanismelor implicate in metabolism - ficat, pacreas, rinichi, bila, limfa).

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-0, inainte de masa, este un super aliment cu rol trofic si hranitor pana la nivel celular, nutritiv si regenerator, imuno-stimulator si reglator al metabolismului).

- Stress Management B-Complex (0-1-1, dupa masa, continutul bogat in complex de vitmine B este extrem de important in intoxicatii, fiind un bun adjuvant in anumite leziuni nervoase ce se produc in intoxicatie; este totodata un bun trofic de celula nervoasa).

- ProBioBalance (0-1-1 in timpul mesei, reface flora intestinala utila, permitand derularea la nivelul intestinelor a proceselor normale de absorbtie nutritiva, respectiv eliminare toine si deseuri metabolice.)

Observatie: Se va efectua o cura completa a cel putin cate un flacon din fiecare produs.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!