25% Reducere; Consultatii; Promotii; Cadouri; Suna Acum!

Intoxicatie cu substante chimice, medicamente, alimente

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru refacerea organismului in urma intoxicarii cu substante toxice, medicamente, alimente alterate

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru INTOXICATIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Liquid Clorophyll (1-1-2 lingurite inainte de masa - asigura detoxifiere generala, atat la nivelul tractului digestiv cat si al organelor si mecanismelor implicate in metabolism - ficat, pacreas, rinichi, bila, limfa).

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-0, inainte de masa, este un super aliment cu rol trofic si hranitor pana la nivel celular, nutritiv si regenerator, imuno-stimulator si reglator al metabolismului).

- Stress Management B-Complex (0-1-1, dupa masa, continutul bogat in complex de vitmine B este extrem de important in intoxicatii, fiind un bun adjuvant in anumite leziuni nervoase ce se produc in intoxicatie; este totodata un bun trofic de celula nervoasa).

- ProBioBalance (0-1-1 in timpul mesei, reface flora intestinala utila, permitand derularea la nivelul intestinelor a proceselor normale de absorbtie nutritiva, respectiv eliminare toine si deseuri metabolice.)

Observatie: Se va efectua o cura completa a cel putin cate un flacon din fiecare produs.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!