Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Pirozis

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul bolii pirozis

Pirozisul - simptomul cel mai important si cel mai frecvent simptom al bolii de reflux gastroesofagian (BRGE) - reprezinta o durere cu caracter de arsura resimtita in spatele sternului - capul pieptului (arsura restrosternala). Uneori durerea este atat de intensa incat ea evoca un infarct miocardic. Desi poate fi neplacuta (prin intensitatea sau durata sa) nu va speriati: nu este provocata de o afectiune a inimii!

Alimente interzise: suprimarea alcoolului, regim mai putin bogat in grasimi animale.

***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru PIROZIS. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pirozisul repezinta senzatia de arsura de la nivel esofagian cauzata de prezenta gastritei, ulcerului, diskineziei biliare sau sindromului de reflux gastro-esofagian. Pentru tratarea optima a acestei probleme recomand in primul rand sa se tina seama de afectiunea de baza (daca ea exista - una din cele 3 mentionate), respectiv recurgerea la urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste:

- Green Care (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; constituie un excelent antiacidic natural, conferind efect protector pentru mucoasa gastro-esofagiana in preventia aparitiei tulburarilor de aciditate si eroziunilor).

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; are efect antistress stopand dezechilibrele secretorii ale pepsinei si acidului clorhidric, aparute de cele mai multe ori in conditii de suprasolicitare).

- Digest Ease (0-1-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; este un bun adjuvant in cazul persoanelor cu digestie dificila secundara diskineziei biliare ce produce refluxul bilei in tubul digestiv superior - duodeno-gastro-esofagian).

- ProBioBalance (0-1-1 in timpul mesei) - regleaza flora digestiva utila si impiedica dezvoltarea bacteriilor patogene in hipo/hiper aciditate.- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Digestie, Ficat / Pancreas, Meridiane Energetice.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in dezacidificarea stomacului si a tesuturilor si organelor in general prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale.

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!