Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Afectiuni digestive - Cancer de ficat

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant impotriva cancerului de ficat


Este bine sa cunoastem simptomele de alarma ale unor cancere, pentru a ne prezenta imediat la medic si pentru a incepe cat mai rapid un tratament, pe cat posibil natural, pentru combaterea acestuia.

- Cancer de ficat: greutate sau dureri locale persistente, trasaturi supte, slabiciune fizica, greturi frecvente, paloare accentuata, febra.

***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Cancerul de Ficat. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

- Liver Aid (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, rol de protectie la nivelul ficatului contra metabolitilor cancerigeni si malformatiilor celulare).

- Culevit (1-2-0 dupa masa, 3 luni continuu, intareste imunitatea pasiva si rezistenta organismului, activeaza mecanismul de suprimare a celulelor maligne).

- Digestive Enzymes (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, faciliteaza procesele se digestie la nivel hepato-biliar prevenind aparitia simptomatologiei digestive - balonari, greata, varsaturi, lipsa poftei de mancare).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, hraneste celula hepatica sanatoasa, ajuta la eliminarea eficienta a deseurilor celulare, protejeaza celula contra comportamentelor aberante si degenerarilor).

- Liquid Clorophyll (1-1-0 lingurite inainte de masa, 2-3 luni continuu) sau Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 inainte de masa), oricare dintre aceste doua produse este un bun anticancerigen prin efectul puternic alcalinizant la nivelul ficatului, rinichiului si colonului, fapt care inactiveaza acizii oxidativi cu actiune cancerigena; poseda rol detoxifiant al sangelui si limfei, favorizeaza cicatrizarea leziunilor hepatice si ajuta la regenerarea tisulara.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Digestion (Sistem digestiv), Liver / Pancreas (Ficat si Pancreas), Meridian (Meridiane energetice).Observatie: Produsele din reteta se pot administra impreuna cu alte preparate clasice.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!