Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Vitiligo

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratarea bolii Vitiligo

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru VITILIGO. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Vitiligo este o afectiune afectiune in care apar depigmentari ale pielii (scade productia de melanina - hormon raspunzator de coloratia normala a pielii) in special la nivelul tegumentului fetei si membrelor superioare (zone cu piele alba - decolorata), avand cauze precum ereditatea, socurile emotionale, unele dereglari hepatice si neuro-endocrine. Pentru tratarea acestei afectiuni recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale factorilor stresori in ceea ce priveste productia de melanina).

- Noni (capsule) (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; intareste imunitatea si rezistenta organismului, diminuand efectele dereglarilor deja instalate si prevenind acumularea altora noi).

- Beauty Formula (1-0-1, dupa masa, prin continutul in vitamine din complexul B, colegen, vitamina C, aminoacizi, contribuie la regenerarea epidermului afectat).

- Evening Primrose Oil (1-0-1, inainte de masa), alternand dupa primul flacon consumat cu Omega 3 (0-1-1, in timpul mesei) stimuleaza echilibrul intregului ax endocrin, prevenind / combatatand dereglarile de natura hormonala din aceasta afectiune.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Sistem nervos, Sistem hormonal, Sistem imunitar, Piele, Ficat / Pancreas.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!