Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Incaruntirea prematura a parului

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru prevenirea si stoparea incaruntirii parului

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural impotriva INCARUNTIRII PARULUI. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Incaruntirea prematura (grizonarea precoce a parului) - reprezinta albirea parului inainte de varsta de 30-34 ani si este determinata genetic sau declansata de hipertiroidie, emotii puternice, afectiuni coronariene. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Stress Management B-Complex (0-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prevenind depigmentarea firelor de par cu coloratie normala - adecvat persoanelor suprasolicitate psihic, cele care au suferit emotii puternice, cele care sufera de hipertiroidie - metabolism accelerat al glandei tiroide).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, echilibreaza axul hormonal prevenind dezechilibrele metabolice - ex. hipertiroidia).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, imbunatateste oxigenarea cerebrala si cardiovasculara - implicit oxigenarea firului de par si a miocardului, combatand incaruntirea si simptomele precordiale din hipertiroidie: palpitatii, intepaturi).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, prin cresterea nivelului de endorfine mentine o stare generala de bine si astfel combate scaderea oxigenarii cerebrale in momentele in care apar suprasolicitarile si stresul si in acest mod indirect previne si stopeaza fenomenul de incaruntirea care are loc pe suporasolicitari psihice)

Observatie: Cele 2-3 luni de tratament continuu sunt necesare pentru stabilizarea efectului, oricat de pronuntat sau mai putin pronuntat ar fi acesta.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!