Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Matreata

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in prevenirea si tratarea matretei

Matreata este o afectiune a pielii capului foarte comuna, pe care o experimenteaza aproape toti oamenii la un moment dat indiferent de sex sau etnie. Aceasta afecteaza nu doar scalpul dar si urechile, sprincenele, interiorul narilor si pieptul. Matreata poate afecta zonele paroase ale corpului sau cele cu foarte putin par. Alte denumiri ale matretii sunt dermatita seboreica sau seborea.

O cantitate mica de matreata este normala si comuna. Totusi unele persoane experimenteaza o descuamare abundenta care poate fi acompaniata de roseata si iritatie. Cele mai multe cazuri de matreata pot fi tratate simplu cu sampoane si suplimente nutritive naturale.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru MATREATA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Matreata reprezinta perturbarea echilibrului normal al pielii capului cauzata de carente vitaminice, stress, modificarea ph-ului fiziologic al scalpului. Exista si matreata provocata de cauze mai profunde cum ar fi: pitiriazis, infectii fungice sau infestarea cu paduchi (in acest caz se vor trata in primul rand afectiunile respective). Pentru tratarea matretii cauzata de prima categorie de factori recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Stress Management sau Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; ambele actioneaza prin reducerea impactului negativ al stresului asupra pielii capului si bazei firului de par; produsul Stress Management aduce prin compozitia sa un aport echilibrat de vitamine din grupul B - trofice ale fanerelor).

- Acidophilus sau Pro Bio Balance (0-1-1 inainte de masa; are rolul de a echilibra ph-ul pielii si astfel sa previna modificarile ce determina aparitia matretii).

- Vital A/B/AB/0 sau Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, asigura necesarul complet de vitmine si minerale utile in cazul acestei afectiuni la obtinerea unui echilibu optim al sanatatii scalpului si firului de par).

- Pro Selenium (1-0-1 dupa masa; reprezinta unul dintre antioxidantii vitali mentinerii sanatatii si incetinirii degradarii tesuturilor: fire de par, piele, unghii).

- Silk and Shine Shampoo (2-3 aplicatii pe saptamana; actioneaza la nivel local prin imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul scalpului si firelor de par, avand deasemenea efect antiseptic si antimicotic).

Observatie: Schema de tratament de mai sus se efectueaza timp de 2-3 luni. Se observa efectele (care pot fi partiale sau totale).

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!