Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Micoze ale pielii

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratarea micozelor pielii

Micoza reprezinta un nume generic dat bolilor infectioase provocate de ciuperci microscopice numite si fungi, mucegaiuri sau levuri. Aceste microorganisme saprofite se gasesc in mod normal pe pielea si mucoasele omului, in gura, nas, urechi, intestin, organele genitale, urina, fara sa determine afectiuni acestora. Cand aceste ciuperci gasesc conditii prielnice de inmultire si manifestare (cum ar fi boli acute sau cronice, tratamente indelungate cu antibiotice), ele se inmultesc peste masura si produc infectii (rani, iritatii, dureri) ale pielii si mucoaselor. Datorita iritatiei asociate, prezenta lor favorizeaza si suprainfectiile cu diferiti microbi.

In paralel cu tratamentul naturist adoptat, in caz de micoze este bine sa mentineti pielea pe cat posibil uscata si aerisita. De exemplu, in cazul unor micoze interdigitale, veti sta cat mai mult cu picioarele goale si curate, mentinand aceasta regula pana la vindecare.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru MICOZE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Micozele sunt afectiuni cauzate de anumite specii de ciuperci patogene ce perturba integritatea tegumentului: aparitia unor papule, pustule cu posibilitate de suprainfectare, zone depigmentate ale pielii ce se pot extinde. Pentru tratarea acestora recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Acidophilus with Psylium sau ProBioBalance (1-1-1 pentru adulti, 1-0-1 pentru copiii intre 10-17 ani, 0-1-0 pentru copiii pana la 10 ani, administrate inainte de masa; 2 luni continuu; actioneaza prin echilibrarea ph-ului intestinal si al tegumentului, realizand o detoxifiere din interiorul organismului catre suprafata).

- Para Protex (1-1-1 pentru adulti, 1-0-1 pentru copii intre 10-17 ani, 0-1-0 pentru copii pana la 10 ani, administrate dupa masa; 2 luni continuu; confera o para protectie impotriva microbilor - speciilor de fungi, bacteriilor ce se suprapun infectiei micotice care penetreaza integritatea tegumentului, in acest fel actionand ca un bun adjuvant in sterilizarea acestor focare).

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 la adulti si 0-1-0 la copii, administrate inainte de masa, 2-3 luni continuu; prin cantitatea de provitamina A, clorofila, fitocianite, minerale, enzime si proteine din alge, ofera un ajutor pretios in refacerea leziunilor, impiedicand extinderea zonelor afectate odata cu refacerea bunei functionari a pielii acolo unde au aparut deja leziunile).

- Oxy Crystal (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa, oxigenul activ din compozitie are capacitatea de a ajunge la toate celulele si tesuturile corpului, imbunatatind procesele organice, metabolismul si circulatia sanguina; apa structurata magnetic, pe de alta parte, dezinfecteaza din interior, calmeaza si linisteste; nu in ultimul rand, apa saracita in deuteriu actioneaza in directia remisiei eruptiilor dermatologice si regenereaza epiderma; se va aplica si extern, tamponat solutie de 5 ml OxyCrystal la 500 ml de apa).

Observatie: Schema de tratament de mai sus se poate repeta in cazul reaparitiei micozei. Este permisa administrarea impreuna cu alte preparate medicamentoase prescrise de medicul dermatolog.

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!