Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Pitiriazis

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul pitiriazisului

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru PITIRIAZIS. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pitiriazisul repezinta o dermatoza caracterizata printr-un eritem (roseata difuza) si foarte fina descuamare. Pentru a ajuta persoana care manifesta aceasta afectiune dermatologica (dar ATENTIE: tratamentul nu rezolva, ci doar ajuta, in paralel cu cel clasic) recomand urmatoarea schema de produse naturiste CaliVita:

- Acidophilus with Psylium (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, intervine in reglarea naturala a florei bacteriene intestinale si a ph-ului mucoaselor).

- Pure Yucca (1-0-1 inainte de masa, inlatura toxinele hepatice si intestinale, fiind un bun adjuvant in regenerarea din aceasta boala printr-o detoxifiere optima).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, asigura suportul de antioxidanti utili in regenerarea tesuturilor lezate in aceasta afectiune).

- Oxy Crystal (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, actioneaza in directia remisiei eruptiilor dermatologice si regenereaza epiderma).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Piele, Imunitate, Circulatie, Sistem Limfatic, Detoxifiere, Ficat / Pancreas, Tinerete, Meridiane Energetice.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, eliminarea toxinelor din corp, reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular..

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!