Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Riduri - diminuare

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul impotriva ridurilor

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru RIDURI. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea optima a ridurilor recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Resveratrol (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, intervine in mecanismul oxigenarii celulare prevenind imbatranirea epidermei).

- Beauty Formula (1-0-1, dupa masa, prin continutul de colagen, colina, siliciu si vitamine din grupul B isi aduce contributia la netezirea pielii, la regenerarea tegumentelor, la hidratarea si flexibilizarea epidermei) sau Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, asigura prin complexul de antioxidanti o buna functionare in straturile pielii impiedicand distructia fibrelor de colagen si elastina).

- Rhodiolin (1-0-1 inainte de masa, 2 luni continuu, are efect antistres si impiedica aparitia efectelor nocive ale stresului la nivel celular-inclusiv in straturile pielii).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, combate dezechilibre hormonale de orice natura la femeie ce pot duce la aparitia ridurilor). Se recomanda femeilor cu varsta peste 30-35 de ani.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Tinerete, Relaxare, Meridian, Bioritm.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!