Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Urticarie

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul impotriva urticariei

Urticaria reprezinta o stare alergica cu dermatoza (eruptie a pielii) de sensibilitate la consumarea de alimente pe care organismul nu le suporta sau dupa atingerea anumitor substante la care organismul e sensibil - apar papule asemanatoare cu urma pe care o lasa atingerea cu urzica, pete rosii, reliefate, de marimi diferite si insotite de mancarimi, eczeme, edeme, prurit, astm etc. Pot aparea leziuni si pe faringe si pe alte organe interne.

Din combinarea anticorpilor cu antigenii (cei care au provocat alergia), rezulta substante toxice în genul histaminei, care produce fenomene patologice, umori foarte grave (socul anafilactic, caracterizat prin frisoane, astm, diaree, edem, putând duce la moarte).

Mai des apare urticaria provocata de alimente sau medicamente la care organismul este sensibil. Papulele sunt albicioase, portelanoase, bine delimitate, pe un fond eritematos. Se însoteste de prurit.

Cauzele unei astfel de suferinte sunt: consumul anumitor alimente (peste, oua, vanat, mezeluri, conserve, fragi, capsuni), al unor medicamente (aspirina, piramidon), intepaturi de insecte, urzici, injectare de seruri, etc... Urticaria poate persista cateva ore sau zile, la anumite persoane avand un caracter recidivant.

Masuri igienice:

- Evitarea alimentelor, a medicamentelor cat si a celorlalti factori care o produc.
- Alimente de evitat: capsuni, oua, carne, conserve, bauturi alcoolice.

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament pentru URTICARIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Urticaria este o manifestare dermatologica produsa de alergeni externi (din mediu, contactul cu diverse substante chimice, etc.) si interni (toxine din alimentatie). Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Noni liquid (1-1-1 lingurite la copiii dupa 5 ani si 1-1-1 linguri la adulti, inainte de masa, 2 luni continuu, are efecte complexe antialergenice prin intarirea sistemul imunitar si rezistentei organismului).

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 dupa masa, se administreaza 3 luni continuu doar la adulti, asigura un echilibru optim de minerale, vitamine, enzime si aminoacizi cu efect de intarire a sistemului imunitar si preventia manifestarilor alergenice; regleaza flora intestinala, detoxifica si asigura absorbtia eficienta a celorlalte produse).

- Pure Yucca (1-0-1 la copiii dupa 5 ani si 0-1-2 la adulti, in timpul mesei, 2 luni continuu, purifica si elimina toxinele intestinale si sanguine).

- Immunaid (1-1-0 la copiii dupa 5 ani si 1-2-0 la adulti, dupa masa, 2-3 luni continuu, regleaza sinteza de imunoglobuline, inclusiv pe cele raspunzatoare de manifestarile alergenice).

Observatie: Se efectueaza 2-3 cure pe an cu pauza intre ele pentru intarirea imunitatii si prevenirea reaparitiei alergiilor.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!