Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Ariboflavinoze - leziuni ale mucoaselor

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul aribo-flavinozelor (leziunilor mucoasei)

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ARIBOFLAVINOZE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Ariboflavinozele sunt leziuni ale mucoaselor ce apar ca urmare a deficitului de vitamina B2 si perturbarea ph-ului de la acest nivel. Pentru tratarea acestora recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Stress Management B-Complex (1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; aduce un aport corespunzator de vitamine din grupul B in organism contracarand astfel deficientele prezente si efectele negative asupra mucoaselor generate de aceste lipsuri).

- Acidophilus with Psylium (0-1-1 in timpul mesei; 2 luni continuu; regleaza flora bacteriana si ph-ul intregului tub digestiv, impiedicand astfel extinderea acestor leziuni).

- Immunaid (1-1-1 administrate inainte de masa; 3 luni continuu; are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline, prevenind astfel multiplele dezechilibre ce pot aparea).

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 inainte de masa, sterilizeaza si reface mucoasele prin continutul bogat in proteine de cea mai buna calitate incorporate in extractul de alge, vitamina K, betacaroten, vitamina E, fitocianite, clorofila, aloe vera)

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!