Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Unghii cu pete albe

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul impotriva petelor albe de pe unghii

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural impotriva petelor albe de pe unghii. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Petele albe de pe unghii sunt consecinta anemiilor, lipsei vitaminelor, dereglarilor hormonale, circulatiei deficitare, micozelor (ciuperca unghiala). Pentru tratarea acestora recomand urmatoarea schema de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Spirulina Chlorella Plus (1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni consecutiv) - intareste sistemul imunitar printr-un aport optim de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi, imbunatateste sanatatea pielii, curata si detoxifica organismul; fiind si un super-aliment, previne carentele de nutrienti ce duc la modificari ale unghiilor.

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, echilibreaza statusul hormonal la femeie, combatand modificarile unghiei din afectiunile endocrine).

- Strong Bones (1-0-1 inainte de masa, 2 luni continuu, mineralizeaza unghia, petele fiind pe deficit mare de Calciu).

- Acidophilus (0-1-2 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, echilibreaza ph-ul pielii si cel intestinal la persoanele cu micoze unghiale, eliminand toxinele acumulate de diverse ciuperci).

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!