Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Furunculoza

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul furunculozei

Furunculoza se manifesta prin aparitia de mici abcese pe piele, numite furuncule sau, in termenii medicinii populare, buboaie. Ele se intalnesc mai frecvent pe fata, ceafa si spate. Aceasta suferinta poate dura saptamani, luni si uneori cativa ani, aparand mai ales la tineri, la bolnavii de rinichi sau cu diabet zaharat. Igiena precara este unul din factorii favorizanti ai furunculozei.

Masuri igienice:

- rufele de corp vor fi mai intai fierte, apoi spalate, ca de altfel si lenjeria patului, si schimbate zilnic in timpul tratamentului;
- tratamentul corect al bolilor care favorizeaza furunculoza.

Alimente interzise: dulciuri, produse de patiserie, branzeturi fermentate, peste, vanat, organe, vin, cafea etc.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru FURUNCULOZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Furunculoza este o afectiune ce consta in exteriorizarea la nivelul pielii sub forma de abcese a unei infectii sanguine bacteriene ce apare in copilarie, adolescenta, la bolnavii diabetici - cu risc infectios crescut. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex (1-0-1 la copiii mai mari de 5 ani si 1-1-1 la adulti, in timpul mesei, are rol antibacterian-antiseptic si antiviral, contibuind la cresterea imunitatii contra afectiunilor microbiene)

- Virago 1-1-0 dupa masa la copiii mai mari de 5 ani, respectiv 1-1-1 la adulti, stimuleaza imunitatea pasiva microbiana, atat in ceea ce priveste microorganimele bacteriene (cele care dau furunculoza, in general stafilococul), cat si in cazul altor microorganisme.

- Ocean 21 (1-1-1 lingurite la copii dupa 5 ani si 1-1-1 linguri la adulti, administrate inainte de masa, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului, prevenind recidivarea furunculozei).

- Garlic Caps (1-1-1 lingurite dupa masa, are rol de antibiotic natural, detoxifica si regenereaza prin influenta antispetica a usturoiului si patrunjelului din compozitie).

Observatie: Se face o cura completa de 3 luni necesara sterilizarii eficiente a focarelor infectioase si prevenirii recidivelor.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!