Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Pojar, rujeola

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul pojarului sau rujeolei

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru POJAR (sau RUJEOLA). Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pojarul sau Rujeola, sunt afectiuni infectocontagioase caracteristice perioadei copilariei; sustinem natural organismul in aceasta afectiune cu ajutorul urmatoarei scheme de tratament pe baza de produse CaliVita:

- Immunaid (1-0-1 inainte de masa la copii cu varste intre 2 si 7 ani, respectiv 1-1-1 inainte de masa la copiii mai mari de 7 ani); are rolul de a mentine sistemul imunitar crescut prin sinteza corespunzatoare a imunoglobulinelor - anticorpilor ce intra in lupta contra aparitiei anumitor complicatii

- Noni (1-2-1 lingurite inainte de masa influenteaza benefic apetitul alimentar al copiilor suferinzi si confera vigoare fizica si mentala).

- Para Protex (1-1-0 dupa masa la copii, respectiv 1-1-1 dupa masa la adulti) este anti-inflamator si anti-infectios, actionand eficient impotriva virsurilor si bacteriilor, microbilor si ciupercilor, atat intern cat si la nivelul pielii.

Observatie: Se va efectua o cura completa (1 flacon din fiecare produs).

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!