Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Leucemie limfatica (limfom sau cancer limfatic)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant impotriva leucemiei limfatice (cancerului limfei)


In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament pentru LEUCEMIE LIMFATICA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea leucemiei limfatice recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Zen Thonic (2-1-0 dupa masa), intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului la boli printr-un aport divers de principii active; proprietatile conferite acestui preparat de catre fructul Garcinia Mangostana si de extractele de plante din compozitie, recomanda utilizarea sa pentru prevenirea instalarii oricarei forme de cancer, respectiv alterare/ degenerare celulara instalata.

- Resveratrol (1-1-0 dupa masa, actioneaza ca anticancerigen si antimutagenic in limfoame).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa), realizeaza drenaj limfatic (curata limfa), creaza mediu propice celulelor sanatoase prin alcalinizare (restabileste balanta ph-ului in organism), are efect anticancerigen general si combate anemiile.

- Para Protex sau Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu), au efecte complexe antibacteriene, antifungice si antivirale prevenind complicatiile din leucemie - infectiile.


- Optional se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul Immune (sistem imunitar), Relax (relaxare), Nerves (optimizarea proceselor de la nivelul sistemului nervos), Circulation (circulatie); se vor rula maxim 6 programe pe zi, nu toate odata ci la diferite momente ale zilei.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de bolile degenerative si mutagenice instalate la nivel celular - si totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei hidratari si nutritii optime.Observatie: Produsele se pot administra in paralel cu tratamentul clasic.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!