Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Cancer pancreatic

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament alternativ in cancerul de pancreas

Va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Cancerul Pancreatic. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea cancerului de pancreas recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Digestive Enzymes (0-1-1 in timpul mesei), regleaza secretiile enzimatice pancreatice combatand tulburarile de digestie (tumora apasand pe canale nu se mai secreta enzime si digestia incepe sa nu mai functioneze).

- Resveratrol (1-1-0 dupa masa), antitumoral general care actioneaza pe stimularea proceselor imunitare in aceasta afectiune (cresterea imunoglobulinelor).

- Ocean 21 (1-2-1 linguri inainte de masa), purifica intreg tubul digestiv combatand inmultirea bacteriilor patogene ce blocheaza regresia tumorala.

- Shark Aid (1-1-1 dupa masa) previne inmultirea tumorala si are efect antiinflamator, prevenind marirea in volum a pancreasului.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Respiratory (Aparat respirator), Meridian (Meridiane energetice).


Observatie: Tratamentul recomandat mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica oncologica.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!