Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Cancer renal

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament alternativ in cancerul renal


Va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Cancerul Renal. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea cancerului renal recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Liquid Clorophyll (1-0-1 lingurite inainte de masa), realizeaza detoxifiere sange si drenaj limfatic, restabileste balanta ph-ului in organism, are efect anticancerigen, combate anemiile si sustine organismul in perioada de citostatice sau raze.

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa), regleaza diureza si ridica imunitatea locala.

- Ocean 21 (1-2-0 linguri inainte de masa), sustine imunitatea pe intregul organism mai ales in perioada de citostatice sau raze, este un bun antitumoral si anticancerigen, util de asemenea in anemiile asociate.

- Para Protex (1-0-1 dupa masa) realizeaza sterilizare interna la nivelul intregului organism, ajuta metabolismul digestiv si renal si combate eventualele infectii urinare.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp ca mediu anticancerigen.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Respiratory (Aparat respirator), Meridian (Meridiane energetice).


Observatie: Tratamentul recomandat mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica oncologica.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!