Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Cancer de vezica

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant impotriva cancerului de vezica


Este bine sa cunoastem simptomele de alarma ale unor cancere, pentru a ne prezenta imediat la medic si pentru a incepe cat mai rapid un tratament, pe cat posibil natural, pentru combaterea acestuia.

- Cancer de vezica: aparitia brusca de sange in urina, care persista, dificultati la urinat, dureri, umflaturi in partea inferioara a abdomenului, scadere in greutate.

____________________

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru CANCERUL de VEZICA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea cancerului de vezica recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, e anticancerigen, contine vitamine, minerale, enzime, aminoacizi care intaresc sistemul imunitar si rezistenta organismului imbunatatind starea generala la toate nivlele).

- Para Protex sau Garlic Caps (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, are efect antibacterian si diuretic eliminand eventualele infectii urinare suprapuse; este un digestiv excelent care ajuta la asimilarea eficienta a principiilor active din produsele terapeutice consumate).

- Coenzyme Q10 (2-1-0 dupa masa, 3 luni continuu) sau Resveratrol (1-1-0 dupa masa), imbunatateste oxigenarea celulelor normale si le protejeaza de actiunea nociva a substantelor cancerigene.

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, amplifica actiunea antioxidantilor din produsele continute in aceasta schema; sustine sanatatea celulara prin asigurarea unor procese metabolice normale de hranire sanatoasa a celulei si eliminare corecta a metabolitilor).

- Oxy Crystal (7-7-7 picaturi intr-un pahar mare cu apa plata; combate cancerul prin asigurarea unui aport de oxigen activ tuturor celulelor sanatoase din organism, stopand procesele maligne anaerobe; apa saracita in deuteriu din compozitia produsului lupta cu celulele tumorale prin faptul ca le impiedica sa se dezvolte rapid si necontrolat; produsul creste totodata efectul tratamentului urmat, prin eficientizarea asimilarii nutrientilor si principiilor active din produsele recomandate).


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Urinary (Aparat urinar), Meridian (Meridiane energetice).

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!