Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Cancerul cavitatii bucale

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament alternativ impotriva cancerului cavitatii bucale


Va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Cancerul Cavitatii Bucale. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea cancerului cavitatii-bucale recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- ProBioBalance (1-1-1 in timpul messei), echilibreaza ph-ul bucal si flora digestiva avand ca efect combaterea extinderii tumorale.

- Para Protex (1-0-1 dupa masa), este un excelent antibacterian si antimicrobian cu rol de sterilizare a cavitatii bucale (bacteriile patogene din cavitatea bucala favorizand extinderea tumorala).

- Resveratrol (1-1-0 dupa masa), este un bun antioxidant si anticancerigen.

- Ocean 21 (1-2-1 linguri inainte de masa), ridica imunitatea activa si pasiva, este antidegenerativ celular si combate anemiile specifice tratamentelor radio si chimio terapice.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. De asemenea se vor realiza clatitri bucale dese cu apa acida pentru sterilizare.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Respiratory (Aparat respirator), Meridian (Meridiane energetice).


Observatie: Tratamentul recomandat mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica oncologica.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!