Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Cancer de prostata

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant impotriva cancerului de prostata


Este bine sa cunoastem simptomele de alarma ale unor cancere, pentru a ne prezenta imediat la medic si pentru a incepe cat mai rapid un tratament, pe cat posibil natural, pentru combaterea acestuia.

- Cancer de prostata: nevoia de a urina cat mai des, mai ales noaptea, dificultati la urinat: asteptare, blocare, jet slab, durere.

____________________

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Cancerul de Prostata. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea cancerului de prostata recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:


- Pro-State Power (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, imbunatateste functia hormonala a glandei prostatice, reduce inflamatia si dimensiunea crescuta a prostatei).

- Garlic Caps (1-0-1, dupa masa), actioneaza ca diuretic, sterilizator si imunostimulator local.

- Resveratrol (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, ofera protectie impotriva degenerarilor celulare si induce moartea programata a celulor cancerigene din cancerul de prostata).

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar, previne aberatiile celulare si malignizarea celulelor; ridica rezistenta organismului si starea generala; este un bun antibacterian, prevenind infectiile si inflamatiile tractului urinar).

- Oxy Crystal (7-7-7 picaturi intr-un pahar mare cu apa plata; riscul crescut de cancer este strans legat de lipsa oxigenarii celulare care transforma celulele din aerobe in anaerobe si astfel maligne; produsul oxigeneaza in profunzime pana la nivel celular, impiedicand dezvoltarea tumorala; totodata creste efectul tratamentului urmat, prin eficientizarea asimilarii nutrientilor si principiilor active din produsele recomandate).


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Urinary (Aparat urinar), Meridian (Meridiane energetice).

Observatie: Se poate lua in paralel cu alte preparate ale medicinii clasice.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!