Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Cancer de ficat

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant impotriva cancerului de ficat


Este bine sa cunoastem simptomele de alarma ale unor cancere, pentru a ne prezenta imediat la medic si pentru a incepe cat mai rapid un tratament, pe cat posibil natural, pentru combaterea acestuia.

- Cancer de ficat: greutate sau dureri locale persistente, trasaturi supte, slabiciune fizica, greturi frecvente, paloare accentuata, febra.

________

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Cancerul de Ficat. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea cancerului de ficat, recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Liver Aid (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, rol de protectie la nivelul ficatului contra metabolitilor cancerigeni si malformatiilor celulare).

- Culevit (1-2-0 dupa masa, 3 luni continuu, intareste imunitatea pasiva si rezistenta organismului, activeaza mecanismul de suprimare a celulelor maligne).

- Digestive Enzymes (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, faciliteaza procesele se digestie la nivel hepato-biliar prevenind aparitia simptomatologiei digestive - balonari, greata, varsaturi, lipsa poftei de mancare).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, hraneste celula hepatica sanatoasa, ajuta la eliminarea eficienta a deseurilor celulare, protejeaza celula contra comportamentelor aberante si degenerarilor).

- Liquid Clorophyll (1-1-0 lingurite inainte de masa, 2-3 luni continuu) sau Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 inainte de masa), oricare dintre aceste doua produse este un bun anticancerigen prin efectul puternic alcalinizant la nivelul ficatului, rinichiului si colonului, fapt care inactiveaza acizii oxidativi cu actiune cancerigena; poseda rol detoxifiant al sangelui si limfei, favorizeaza cicatrizarea leziunilor hepatice si ajuta la regenerarea tisulara.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Digestion (Sistem digestiv), Liver / Pancreas (Ficat si Pancreas), Meridian (Meridiane energetice).Observatie: Produsele din reteta se pot administra impreuna cu alte preparate clasice.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!