Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Chisturi hepatice (ficat polichistic)

Tratament cu produse naturiste CaliVita pentru combaterea chisturilor hepatice
In ficat, chisturile intilnite sunt de obicei chisturi esentiale (fara o cauza evidenta) aparute prin secretie lichidiana la nivelul unor celule care nu sunt in legatura un canal ce comunica cu exteriorul. Se acumuleaza lichid in jurul acestor celule si chistul creste foarte incet pina la o anumita dimensiune, de la care, de obicei, secretia se opreste. De cele mai multe ori chisturile esentiale nu pun nici un fel de probleme, nu ajung suficient de mari pentru a comprima structuri din jur si nu exista riscul rupturii lor.

Alte tumori hepatice cu caracter solid, se intalnesc uneori la examenul ecografic. Tumorile solide pot fi benigne (necanceroase) sau maligne (canceroase). Acestea, la randul lor, pot fi primitive hepatice (adica se dezvolta din celulele hepatice) sau secundare (provin din celulele altor tumori de la distanta, care au ajuns in ficat prin sange sau vasele limfatice). Tumorile maligne secundare se mai numesc si metastaze (tumori la distanta de organul afectat).

Boala polichistica hepatica este o afectiune ereditara in care se formeaza in ficat numerosi chisti de marimi variate asociati cu fibroza hepatica congenitala.

Boala polichistica hepatorenala este o afectiune rara, care se mosteneste, in care apar numeroase chisturi in rinichi si ficat. De obicei, problemele sunt legate de chisturile renale multiple care comprima rinichii si scad capacitatea lor functionala. Prima manifestare este afectarea renala, polichistoza hepatica reprezinta cea mai frecventa manifestare extrarenala, se dezvolta mai tardiv decit cea renala, in special la femei. Uneori, chisturi foarte mari si foarte numeroase inunda practic in intregime ficatul.

______________________________

Mai jos va oferim o schema detaliata de tratament natural impotriva chisturilor hepatice. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Chisturilele sunt definite ca formatiuni tumorale cu continut lichid. Cele hepatice apar fie de sine statator prin anumite mutatii la nivelul celulei hepatice, fie secundar, ca urmare a unor afectari renale. Majoritate chisturilor sunt tumori benigne, dar, unerori, chisturile mari pot fi si maligne (canceroase). Pentru tratarea chisturilor hepatice recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Garlic Caps (1-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, este supranumit antibioticul natural; are functie antiseptica potentand impreuna efectele distructive microbiene).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, realizeaza o buna detoxifiere cu preponderenta la nivel hepato-biliar, astfel ajutand la regenerarea hepatica).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, face parte din grasimile protectoare hepatice - acizi grasi nesaturati).

- Digestive Enzymes (0-2-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, faciliteaza procesele de digestie favorizand eliminarea metabolitilor toxici din caile hepato-biliare).

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!