Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Cancer osos

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant in cancerul osos


Cancerul care isi are originea la nivelul osului este un cancer mai frecvent la copii si adolescenti decat la adult. Cancerul osos primar este cel care se dezvolta pornind de la plecand de la tesutul osos, cartilaginos sau fibros. Cele mai frecvente forme de cancer osos primar sunt:

- Osteosarcomul, care isi are originea in testutul osos de crestere;

- Condrosarcomul, care apare in cartilaj;

- Sarcomul Ewing, care isi are originea in tesutul imatur din maduva osoasa.

Cancerul osos primar este diferit de cel secundar care mai poarta numele si de cancer osos metastatic.

In cancerul metastatic, originea cancerului este intr-un loc diferit dar se intinde (metastazeza) la oase. Spre exemplu, un pacient cu cancer de prostata poate dezvolta leziuni osoase datorita cancerului de prostata. Dar, chiar daca neoplazia s-a intins si la oase, este tot un cancer de prostata.

_______________

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru cancerul osos. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Cancerul osos reprezinta o tumora maligna care se dezvolta in interiorul unui os. Se clasifica in cancer primitiv si respectiv secundar. Cancerul primitiv al oaselor reprezinta un cancer situat in os sau la periferia acestuia si se dezvolta plecand de la tesutul osos, cartilaginos sau fibros. Sunt destul de rare. Cancerul secundar al oaselor este localizat la distanta, in os, si reprezinta un cancer al altui organ. Simptomele sunt dureri si aparitia unor fracturi spontane de cele mai multe ori ale oaselor lungi. Pentru tratarea cancerului osos recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:


- Noni (1-1-1 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, actioneaza ca antitumoral secundar pe tumori atat benigne cat si maligne, ridica imunitatea, poate declansa reactii in lant de regenerare la nivel celular in organism, creste pofta de viata si vitalitatea, ridica psihic pacientul).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 2-3 luni continuu, realizeaza drenarea toxinelor de la toate nivele: renal, hepatic, biliar, tegumentar, limfatic si asigura o defensiva anticancerigena in intreg organsimul prin alcalinizarea si depurarea de tesuturilor; este un excelent anianemic).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, este un acid gras nesaturat care protejeaza celulele santoase de malformatii si mutatii, ajutand totodata la fixarea calciului in oase).

- Strong Bones Plus (1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, aduce un aport semnificativ de Calciu in organism si ajuta totodata la fixcarea lui prin adaosul de vitamina D din compozitie; Magneziul continut este de asemenea benefic sistemului nervos, direct interconectat cu cel imunitar, ambele implicate in gestionarea acestei afectiuni).

- Shark Aid (1-1-1, dupa masa, este un antitumoral natural care poate inhiba vascularizatiile tumorale si totodata o sursa importanta de Calciu si proteine necesare refacerii osoase).


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Urinary (Aparat urinar), Meridian (Meridiane energetice).

Observatie: Se poate lua in paralel cu alte preparate ale medicinii clasice.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!