Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Cancer la plamani

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant impotriva cancerului de plamani


Este bine sa cunoastem simptomele de alarma ale unor cancere, pentru a ne prezenta imediat la medic si pentru a incepe cat mai rapid un tratament, pe cat posibil natural, pentru combaterea acestuia.

- Cancer la plamani: tuse care persista mai mult de 2 - 3 saptamani, cu alterarea starii generale, sputa cu firisoare de sange.

Este o forma frecventa de cancer care produce nise cu expectoratii sanguinolente, rar hemoptizii, dispnee, senzatie de opresiune toracala, uneori junghiuri. Intai tusea este uscata, apare raguseala si senzatia de plaman incarcat. Culoarea sputei este ca pelteaua de coacaze. Bolnavul slabeste.

Cel mai important factor cancerigen in cazul plamanilor este fumatul. Conteaza cantitatea de tigari fumate pe zi, dar se imbolnavesc si cei care nu fumeaza dar stau in mediu cu fum de tigara. Agentul principal din tigara care este vinovat este benzpirenul. Agentii cancerigeni provin atat din tutun, cat si din foita de tigara. Alti factori favorizanti sunt inhalarea unor substante nocive si poluarea aerului atmosferic cu substante cancerigene (fum eliminat prin cosurile fabricilor, gaze de esapament).

Atentie! Cancerul la plamani are o evolutie rapida cu raspandire la distanta.


___________________

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Cancerul de Plamani. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru tratarea cancerului bronho-pulmonar recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Smokerade (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, are rol detoxifiant la nivelul cailor respiratorii si vaselor de sange atenuand efectele nocive ale nicotinei asupra la persoanele fumatoare sau cu antecedente in fumatul indelungat) sau Liquid Clorophyll (0-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, are deasemenea rol detoxifiant dar de data asta la un nivel mult mai general in organism, aducand alcalinitate si purificare la nivelul ficatului, rinichiului, cailor biliare, pielii, sistemului sanguin si limfatic, ameliorand de asemenea afectarile organice pulmonare, fiind si un anticancerigen eficient).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, purifica tesutul pulmonar, ajuta la asimilarea nutrientilor si eliminarea eficienta a deseurilor metabolice, stimuleaza functionalitatea normala a celulei protejand contra comportamentelor aberante si degenerarilor).

- Resveratrol (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, actioneaza ca agent citostatic in cancerul de plamani).

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, anticarcinogen si antimutagenic, repara tesuturile lezate in iradierile din terapia clasica si este un foarte bun imunomodulator).

- Oxy Max (7-7-7 picaturi intr-un pahar mare cu apa plata; produsul oxigeneaza in profunzime pana la nivel celular, impiedicand proliferarea tumorala; totodata un aport semnificativ mai mare de sanger la creier, mai ales in cadrul acestei afectiuni care afecteaza capacitatea pulmonara, ajuta organismul sa isi mentina tonusul si sa lupte mai eficient pe cale nervoasa, imunitara si hormonala).


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Respiratory (Aparat respirator), Meridian (Meridiane energetice).


Observatie: Tratamentul recomandat mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica oncologica.

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!