Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Alergie (diminuarea / combaterea puseelor alergice)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul alergiilor

Alergia este un mod special de a reacționa al organismului sub acțiunea unor microbi sau a unor substanțe străine, denumite alergene. Ele se gasesc in unele alimente (oua, peste, carne, capsuni etc.), in aer (praf de casa, polen, fulgi etc.), in unele medicamente (penicilina, streptomicina, aspirina, piramidon etc.). Cele mai frecvente alergii, clasificate in patru tipuri (I, II, III si IV), se petrec la nivelul pielii si mucoaselor. Din tipul I fac parte: astmul alergic, rinita nesezoniera alergica, laringita, conjunctivita, urticaria acuta, socul anafilactic etc.

S-a observat ca persoanele alergice se imbolnavesc mai putin de cancer, sistemul lor imunitar fiind deosebit de reactiv.

Alimente interzise: cele care produc bolnavului reactii alergice.


___

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ALERGIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Alergia reprezinta o afectiune complexa ce apare ca o consecinta a producerii de numeroase modificari in sistemul imunitar. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Noni lichid (1-1-1 linguri la adult, 1-0-1 linguri la copiii intre 10-17 ani, 1-1-1 lingurite la copiii pana in 10 ani, administrate inainte de masa; 2-3 luni continuu; actioneaza prin cresterea imunitatii si rezistentei organismului la afectiunile alergice).

- Immunaid (1-1-1 la adult, 1-0-1 la copiii intre 10-17 ani, 0-1-0 la copiii pana in 10 ani; adminstrat dupa masa; 2-3 luni continuu; normalizeaza secretia de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia fenomenelor alergenice).

- Strong Bones (1-1-2 la adult, 1-1-1 la copiii intre 10-17 ani, 1-0-1 la copiii pana la 10 ani, administrate inainte de masa; 2 luni continuu; calciul din compozitie actioneaza ca un antialergenic nespecific la nivel celular).

- Vitamina C 1000 (1-1-0 la adulti, 0-1-0 la copii intre 10-17 ani, administrata dupa masa; 3 luni continuu; combate alergiile declansate pe fondul alterarii mecanismelor imune) sau Lion Kids C Vitamin (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu) sau SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, manifesta efect antialergic si imunomodulator imprimat de bioflavonoide, glicoizi si vitaminele din compozitie).

- Para Protex (1-0-1 dupa masa) sau Garlic Caps (1-0-1 dupa masa) sau Oregano Oil (3-3-3 in ceai caldut, pahar cu apa sau ulei cu lamaie - pentru copiii intre 3 si 9 ani); unul dintre aceste produse la alegere se da in alergiile pe fond de parazitoze intestinale.


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul IMMUNE (legat de stimularea corespunzatoare a sistemului imunitar), alaturi de unul din programele corespunzatoare localizarii alergiei: EYE-VISION (daca este o alergie a ochilor precum in cazul Conjunctivitei), RESPIRATORY (daca este o alergie a cailor respiratorii precum in Rinita alergica, Laringita, Astm), SKIN (daca vorbim de Urticarie si alte manifestari alergice pe suprafata pielii).


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential alergen si reglarea raspunsului imun al organismului la substantele nocive, generatoare de alergii.


Observatie: Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si alte preparate.

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!