Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Tratament natural antibacterian

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratament antibacterian

Deosebit de importante sunt raporturile care se stabilesc inca de la nastere intre fiinta umana si microorganismele din mediul inconjurator. Cu cea mai mare parte dintre aceste microorganisme omul poate veni numai in mod accidental in contact. Cu anumite microorganisme fiinta umana ajunge insa in contact strans. In mod normal, imediat dupa nastere se produce o invazie treptata a tegumentului si a majoritatii mucoaselor cu variate microorganisme (in special bacterii) care alcatuiesc microflora normala a organismului respectiv. Exista astfel o microflora normala a cavitatii bucale, a tubului digestiv, a cailor respiratorii, a carei conservare in limitele unei comunitati constante (biocenoza) este de o importanta deosebita pentru sanatate.

Exista insa de multe ori microorganisme parazitare catre traiesc fara un rost anume in interiorul organismului, insa fara a-i crea prejudicii pe moment. Aceasta convietuire exprima insa un echilibru destul de instabil de forte si de interese, care poate fi usor tulburat. Factori variati, unii tinand de mediul extern, altii de organismul gazda, pot modifica aceste relatii in asa fel incat, unele dintre aceste microorganisme pot deveni patogene pentru organismul gazda (incep sa produca tulburari functionale, conducand treptat la starea de boala).

Bacteriile de orice fel sunt microorganisme unicelulare alcatuind regnul Procariote. In clasificarea lor ele sunt oranduite in mai multe ordine, familii, genuri si specii, tinandu-se seama de urmatoarele criterii: confirguratia (coci, bacili, spirale, etc...), toleranta la oxigen (anaerobi, facultativ anaerobi si aerobi), mobilitate, capsulogeneza, sporogeneza, etc...

Calitatile care confera bacteriilor potentialul nociv (caracteristica patologica sau capacitatea de a produce boala) sunt mai multe:

- Infectiozitatea este facultatea unui germen de a patrunde intr-un organism receptiv si de a se multiplica in tesuturile acestuia. Unii germeni detin o putere invaziva deosebita, adica facultatea de a invinge rapid apararea locala si de a patrunde in circulatia generala este deosebit de pronuntata (de ex. bacilii tetanici si difterici, streptococii beta-hemolitici).

- Patogenitatea reprezinta calitatea unui germen de a declansa fenomene morbide in interiorul organismului gazda. Patogenitatea variaza, pentru acelasi germen, in functie de capacitatea de rezistenta a fiecarui organism.

- Virulenta este o notiune mai complexa, referindu-se atat la infectiozitate cat si la patogenitate, dar introducand notiunea de grad, adica facultatea de a determina efecte patogene cu un numar cat mai mic de germeni.

- Capacitatea toxigena caracterizeaza in mod deosebit unele bacterii care isi manifesta patogenitatea (efectul nociv) aproape exclusiv prin formarea de endo si exo toxine. Cele mai cunoscute afectiuni datorate actiunii unor astfel de bacterii sunt botulismul, difteria, tetania.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural ANTIBACTERIAN. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.


1. Tratament antibacterian pentru copii:

- Para Protex (1/2-1/2-1/2 dupa masa) sau Garlic Caps (1-0-1 dupa masa) - sterilizeaza focarele infectioase (bacteriene).

- Oregano Oil (3-3-3 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa) reomandat in special copiilor mici care nu pot inghiti comprimate - creste imunitatea generala si previne aparitia focarelor infectioase bacteriene.

Se va face o cura de cate 1 flacon din fiecare produs.


2. Tratament antibacterian pentru adulti:

- Para Protex - 0-1-1, dupa masa, efect antiparazitar, antiseptic, antimicrobian si antibacterian general.

- Oregano Oil (5-5-5 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa) previne si combate existenta focarelor infectioase bacteriene, microbiene, fungice si stafilococice.

Se va face o cura continua de 3 luni.

Observatie: Schema de tratament de mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!