Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Antiseptic intestinal

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pe post de antiseptic intestinal

Purtatorii de microbi sau virusuri sunt perosane sanatoase care gazduiesc in corpul lor microorganisme patogene pe care le elimina in mediul inconjurator pe aceleasi cai ca si bolnavii. Exista purtatori de microbi ai febrei tifoide, dizenteriei, difteriei, precum si purtatori de streptococi care provoaca scarlatina, purtatori de virus gripal, purtatori de virus al hepatitei epidemice. Unoeri purtatorii sunt fosti bolnavi care s-au vindecat dar in organismul carora continua sa dainuiasca focare de astfel de virusi, bacterii, fungi, paraziti, mai ales la nivel intestinal, deseori inactivi, dar care la un anumit moment pot declansa boala - pentru prima data sau din nou, acest lucru fiind posibil datorita intrunirii unor conditii permisive din punct de vedere al fctorilor externi si interni. Aceste focare mai mult sau mai putin active pot dainui in corpul nostru chiar si pe o perioada foarte lunga, uneori toata viata.

Concret, o proprotie de 1-2% din fostii bolnavi de febra tifoida continua sa elimine microbii bolii tot restul vietii lor. Alti oameni devin purtatori pentru ca s-au infectat cu microbi sau virusi pe care ii elimina un timp in jurul lor fara ca ei insisi sa faca boala. In mod practic, este foarte important ca purtatorii de microbi sa se trateze cu aceeasi preocupare pentru rezolvarea problemei lor ca aceia care fac boala.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural cu rol de ANTISEPTIC INTESTINAL. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Antisepticul intestinal este acel tratament cu efect de eliminare a microbilor acumulati la nivel intestinal, cum ar fi: paraziti intestinali, acumulari micotice si fungice - vezi afectiunile Parazitoza intestinala, Candidoza. In acest sens recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Para Protex - 1-0-1, dupa masa, combate invaziile de tip paraziti, bacterii, ciuperci, virusuri.

- Pure Yucca - 1-0-1, inainte de masa, detoxifiant purificand mucoasa colonului.

- Acidophilus - 0-1-1, in timpul mesei, reglator de flora bacteriana si absorbtie intestinala.

Observatie: Tratamentul va fi efectuat timp de 1 luna.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!