Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Efect antipiretic (pentru scaderea febrei)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in scop anti-piretic (pentru scaderea febrei)

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru scaderea febrei. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Antipireticul reprezinta preparatul cu efect de scadere a febrei, simptom care poate aparea in diverse procese inflamatorii asociate sau nu cu infectii virale, bacteriene sau ambele simultan. Pentru scaderea febrei recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- White Willow in puseele febrile (la copiii dupa varsta de 5 ani - 2 capsule la 8 ore, adica 6 capsule pe zi timp de 3 zile consecutiv si apoi 1-1-1 dupa mese, pana la terminarea flaconului; la adult - 2 capsule la 4 ore, adica 12 capsule pe zi timp de 3 zile consecutiv si apoi 2-2-2 pana la terminarea flaconului); are efect antiinflamator si antipiretic, scazand febra aparuta secundar proceselor inflamatorii.

- Para Protex in puseele febrile (la copiii dupa varsta de 5 ani - 3 tablete pe zi in primele 5 zile si apoi 1-0-1 pana la terminarea flaconului; la adult - 4 tablete pe zi in primele 5 zile, apoi 1-1-1 pana la epuizarea pastilelor din flacon; vor fi administrate dupa masa) sau Garlic Caps in aceeasi formula; poseda efecte antibacteriene, antivirale, sterilizand focarele infectioase prezente in corp.

- C 1000 (la copiii mai mari de 5 ani: 1/2-1-0 in primele 7 zile si apoi 1/2-1/2-0 pana la terminarea tabletelor; la adulti: 1-1-0 in primele 7 zile, iar apoi 1/2-1-0 pana la sfarsit); este un bun antiseptic si regenerator al tesuturilor afectate de boala, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului.

Observatie: In caz de reaparitie a febrei se reia cura si ulterior se intervine asupra stimularii sistemului imunitar.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!