Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Efect antihemoragic

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in scop anti-hemoragic

Hemoragie - curgerea sangelui ca urmare a ruperii sau cresterii permeabilitatii vaselor sanguine. Trombocitele din sange au rol in coagularea sangelui. In acest caz trombocitele se aduna si ajuta la formarea cheagului.

Bolile hemoragice se produc din cauza lipsei sau coagularii dezordonate a sangelui. Acestea pot fi: hemofiliile, avitaminoza K, afibrinogemia, trombopeniile (numar mic de trombocite), purpura (apar petesii - pete de culoare rosie-vanata) datorita fragilitatii capilarelor. Scaderea trombocitelor sub 80.000-100.000/1 mm3 predispune la sangerarea vaselor de sange. Pe de alta parte, o crestere peste 400.000 predispune la coagulare accentuata cu producere de cheaguri, infarct, tromboflebite, etc.

Hemoragiile se trateaza prin repaus si produse care favorizeaza coagularea, apoi se trateaza cauza care le-a produs.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament impotriva RECURENTELOR HEMORAGICE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Antihemoragicul reprezinta acel produs (preparat natural sau medicament) avand efectul de a impiedica o sangerare declansata de ruperea unui vas de sange (in functie de calibrul vasului, hemoragia este minora, medie sau abundenta). Recomand urmatoarele anti-hemoragice de la CaliVita:

- Green Care (la adult: 1-2-1 la femeile cu menstruatii abundente-metroragii, 1-1-1 la persoanele cu sangerari nazale si rectale prin scaun, 1-0-1 la persoanele cu microsangerari gingivale sau de alta natura; la copiii intre 4-10 ani 1-0-1 in situatiile de scaune diareice sau mici sangerari nazale; la copii intre 10-17 ani 1-1-1 in epistaxis = sangerare nazala, diaree cu scaune sanghinolente; tabletele vor fi administrate in timpul mesei; datorita continutului de vitamina k, acestea constituie un bun antihemoragic natural) sau Liquid Clorophyll (1-1-1 si aplicari locale diluat - 1 lingurita intr-un pahar cu apa plata).

- Liquid C Plus (la adult: 1-1-1 lingurite dupa masa; la copiii intre 5-14 ani: 1-1-0 lingurite dupa masa; actioneaza prin regenerarea tesuturilor lezate si implicit asupra vaselor de sange, constituind un bun antihemoragic preventiv).

Observatie: Se efectueaza o cura completa pana la terminarea tabletelor din flacon si se reia in caz de reaparitie, dar dupa o pauza de minim o luna.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!