Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Convalescenta

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tonifiant si revigorant al organismului in perioadele de convalescenta

Dupa vindecarea unei boli urmeaza o perioada mai scurta sau mai lunga, de revenire treptata la starea de sanatate perfecta. Aceasta perioada, cunoscuta sub numele de convalescenta (lat. convalescere = a recapata fortele), se caracterizeaza prin astenie, lipsa poftei de mancare, anemie etc. De obicei preparatele naturale potrivite acestei perioade de recuperare sunt cele bogate in nutrienti (de la vitamine si minerale la enzime si aminoacizi), deosebit de necesare organismului pentru repunerea in forma atat la nivel fizic cat si psihic.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru USURAREA CONVALESCENTEI. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Convalescenta reprezinta starea de dupa o interventie chirurgicala sau o boala acuta in care organismul lupta pentru refacerea imunitatii si cresterii rezistentei - vezi IMUNITATE (stimulare). In acest sens recomand personal urmatorul remediu cu produse naturiste Calivita:


- Noni (1-1-1 inainte de masa, amplifica tonusul benefic al organismului in ansamblu. Se va administra 2 luni continuu).

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, este un anti-anemic general, actionand profund la nivelul tubului digestiv. Se va administra 2 luni).

- L-Lysine (1-0-1, dupa masa, ajuta la recuperarea dupa opearatii chirurgicale si efort fizic sustinut).

- Virago (1-0-1 dupa masa, intareste rezistenta organismului in a preveni suprapunerile microbiene. Se va administra 3 luni continuu).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, DURERE, MERIDIAN, CIRCULATIE, DETOXIFIERE si pe orice alt program specific afectiunii in urma careia se deruleaza perioada de convalescenta.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului dar totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la organe si refacerea optima a acestora.

Observatie: Se efectueaza doua cure anual (cate un flacon din fiecare produs) - toamna si primavara.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!