Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Antibiotic natural

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pe post de antibiotic natural

Fata de numerosi agenti infectiosi care il inconjoara, organismul uman se apara prin mijloace diverse, nespecifice si specifice si de potenta variata, a caror activitate reunita exprima capacitatea normala de aparare fata de infectie: rezistenta fata de infectie, in conceptul cel mai larg. Termenul de imunitate are o semnificatie mai restransa, cuprinzand numai factorii care confera rezistenta la un factor infectios specific.

Starea de rezistenta la infectii este expresia unui indelungat proces de evolutie si de adaptare pe plan filogenetic, la care se adauga rezistenta castigata in decursul vietii, in mod variabil, de fiecare organism, ca rezultat al intalnirii cu variati agenti infectiosi din mediul inconjurator si al interventiilor active de producere - fie artificiala, fie naturala - a starilor de imunitate specifica.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament ANTIBIOTIC natural. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Antibioticul natural reprezinta reprezinta acea forma de extract natural care ajuta organismul in lupta antimicrobiana si sterilizarea focarelor infectioase, fara sa aiba efectele secundare si reactiile adverse caracteristice substantelor chimice din antibioticele clasice-medicamentoase. Ca inlocuitoare naturale ale antibioticelor si imunostimulatoarelor medicamentoase din farmacii (cu aplicabilitate larga in varii afectiuni, de la banalele raceli, gripe si guturaiuri pana la parazitoze intestinale si furunculi), recomand urmatoarele antibiotice naturale de la CaliVita:

- Para Protex (la adult in faza acuta de boala: 1-1-1; la adult in faza subacuta-mai usoara: 1-0-1; la copiii intre 5-13 ani in faza acuta: 1-0-1; la copii in faza subacuta: 0-1-0; administrate dupa masa; confera para protectie impotriva microorganismelor bacteriene, virale, fungice, parazitare).

- Garlic Caps (la fel cu dozajul de la Para Protex; administrare dupa mese; este antibacterianul de prima alegere pt. adultii si pt. copiii care au dificultati la inghititul tabletelor, acesta fiind un produs pe baza de caspule gelatinoase).

Observatie: Se va face o cura pana la terminarea flaconului de produs si se reia in caz de necesitate impreuna cu suplimente imuno-stimulatoare.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!