Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Antiseptic pulmonar

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pe post de antiseptic pulmonar

In cadrul morbiditatii prin boli acute, infectiile acute respiratorii ocupa primul loc, constituind, in tarile din regiunea temperata, 50-70% din totalul morbiditatii prin boli acute.

Virozele respiratorii sunt adevarate deschizatoare de drumuri pentru infectiile bacteriene ale aparatului respirator. Deseori, un val epidemic de angine streptococice este precedat de viroze respiratorii, iar numarul pneumoniilor creste in paralel cu epidemiile si recrudescentele sezoniere de gripa. Simptomatologia virozelor respiratorii se complica si se suprapune frecvent cu simptonatologia creata de suprainfectiile bacteriene (pneumonii mixte, fazele purulente a crizelor virale, etc.). Bolnavii de bronsita prezinta frecvent acutizari ale bolii prin interventia unor suprainfectii, infectia virala favorizand suprainfectiile bacteriene, ceea ce duce la leziuni ale epiteliului bronsic.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural cu rol de ANTISEPTIC PULMONAR. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Antisepticul pulmonar reprezinta tratamentul cu efect de combatere a tuturor microorganismelor patogene ce produc afectiuni pulmonare virale si bacteriene ca Bronsita, Pneumonie. In cazul existenei oricareia din cele 2 afectiuni, se va consulta schema de tratament descrisa la afectiunile in cauza. Ca antispetic pulmonar in cazul in care nu este instalata nici una dintre cele doua afectiuni, se va urma una din urmatoarele scheme de tratament cu produse naturiste Calivita, dupa caz:


1. Copii cu sensibilitate a cailor respiratorii si infectii respiratorii repetate:

- SambuRex - 1-0-1, dupa masa, 2-3 luni, protejeaza mucoasele bronhice de acumularea de toxine, virusuri, bacterii, este un bun depurativ si antialergic.

- Virago - 1 pe zi, la pranz, dupa masa, 2-3 luni continuu, intareste sistemul imunitar al copilului contra microorganisemlor bacteriene si virale.

- Immunaid - 2 pe zi, 1-0-1, inainte de masa, 2-3 luni, mentine nivelul normal fiziologic de imuno-globuline (indicatori de baza in calitatea raspunsului imun la infectii).

- Oregano Oil, 3-3-3 picaturi in pahar cu apa, dupa masa, 2-3 luni continuu, este recomandat pentru evitarea complicatiilor pulmonare, are proprietati expectorante, este un bun anti-inflamator si antiseptic.


2. Adulti cu sensibilitate a cailor respiratorii si infectii pulmonare repetate:

- Garlic Caps sau Para Protex: 1-0-1, dupa masa, 2-3 luni, efect antibacterian si antiviral, inlocuind efectul antibiotic al medicamentelor.

- Ocean 21, 1-1-0, inainte de masa, mentine vitalitatea organismului si fortifica tonusul vital al organelor afectate de infectii.

- C 1000 1-1-0 dupa masa sau Smokerade la fumatori 1-0-1, dupa masa, antiseptic si fluidizeaza secretiile cailor respiratorii.

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!