Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Efect antiinflamator

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in scop anti inflamator si anti reumatismal

Reumatismul este afectiunea aparatului locomotor si cardiovascular, care se manifesta prin leziuni inflamatorii sau degenerative ale tesutului conjunctiv din tot organismul, dar in special din articulatii, inima si vase.

Reumatismele au in general o evolutie lenta, fiind produse printr-o infectie initiala a sangelui cu stafilococ, streptococ, bacilul tuberculos, etc... sau de un proces inflamator al articulatiilor.

Se poate face o clasificare a bolilor reumatismale, astfel:

1) REUMATISME INFLAMATORII (articulare si viscerale)
2) REUMATISM DEGENERATIV
3) REUMATISM ARTICULAR PERIFERIC
4) MANIFESTARI DE TIP REUMATISMAL IN ALTE AFECTIUNI

1) Cuprinde:

- Reumarismul articular.
- Poliartrita reumatoida.
- Spondilita anchilozanta.
- Reumatism secundar infectios.

2) Cuprinde:

- Artroza si poliartrozele.
- Spondiloza si spondilartrozele.

3) Cuprinde:

- Reumatismul cu caracter degenerativ.

4) Cuprinde:

- Artrozele de genunchi, de umar, artroza de pumn, artroza de sold, artroza gleznei.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural ANTI-INFLAMATOR si ANTI-REUMATISMAL. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Cand spunem antiinflamator si antireumatismal intelegem efectul de reducere a fenomenelor inflamatorii de la nivelul oricarui organ, reducandu-se astfel simptomatolgia specifica urmatoarelor afectiuni: Laringita, Faringita, Anexita, Cistita, Artrita, Tromboflebita, Bronsita, Reumatism - vezi aceste boli. Pentru tratarea bolilor enumerate in cazul diagnosticarii lor ca deja instalate, recomand schema de tratament individuala aferenta afectiunii respective. Pentru prevenirea / combaterea simptomelor inflamatorii si reumatismale recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- White Willow (2-2-2 la adulti si 1-1-1 la copii, administrat dupa masa pana la terminarea flaconului, este anti inflamatorul general ce reduce pana la disparitie starea inflamatorie prezenta la orice nivel in organism)

- Liquid C Plus (1-1-1 dupa masa, pana la terminarea flaconului, activeaza formarea substantelor de cimentare intercelulara si a colagenelor - care sunt proteine de sustinere prezente la nivel de cartilagii, discuri intervertebrale, tesut conjunctiv, nervi, ligamente) sau Zen Thonic (1-1-1 dupa masa, are efect anti-inflamator si combate durerile articulare prin actiunea xantonelor din compozitie)

- Joint Protex (1-0-1 dupa masa, reduce durerea si inflamatia, combate depunerile de acid uric, protejeaza, regenereaza si construieste articulatii, ligamente, cartilajii)

- SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, este un bun anti-inflamator in afectiunile reumatismale osteo-articulare)

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!