Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Cefalee, cefalgie

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru calmarea durerilor de cap de tip cefalee

Durerea de cap cefaleica (cefaleea sau cefalalgia) este una din cele mai frecvente plangeri prezentate medicului de catre pacienti. Spre deosebire de migrena, unde durerile se manifesta numai la o jumatate de cap, in cazul cefaleei/ cefalgiei durerile cuprind tot capul.

Durerea de cap de tip cefalee poate aparea drept consecinta a unor probleme fizice si psihice precum: anxietate, depresie, incordare fizica (in special in umeri si spate), consum exagerat de cafea sau ceai ori intreruperea brusca a aportului de cofeina, alergie alimentara, incordarea ochilor, hipoglicemie, sinuzita (cefalee frontala), hipertensiune arteriala (cefalee occipitala), spondiloza cervicala, crize de colecistita pe fond sau nu de litiaza biliara, tulburari circulatorii cerebrale, nevralgii craniene, mai rar tumori cerebrale, diferite intoxicatii. Cefaleea este de obicei insotita de tulburari digestive, circulatorii, distonii neuro-vegetative sau hormonale. Uneori cefaleea poate semnala o problema foarte serioasa cum ar fi o hemoragie cerebrala sau o meningita si in acest caz pacientul trebuie sa mearga de urgenta la medic si sa fie pus sub observatie.

Circa 85% din populatia Europei si 90% din cea a SUA sufera periodic de cefalee. In marea majoritate a cazurilor, cefaleele sunt primare, adica fara modificari organice (cefaleea de tensiune, cefaleea cluster, cefalee diverse fara leziuni structurale) si doar in 8-10% cauza durerilor de cap este o maladie severa a creerului (tumoare, trauma cranio-cerebrala, ictus cerebral, neuroinfectii, etc).


Iata mai jos remediul natural propus de CaliVita International pentru calmarea durerilor de cap in cazul in care cauza nu este o afectiune profunda (caz in care se recomanda tratarea afectiunii de baza)...

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru CEFALEE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Cefaleea este un simptom manifestat prin durere de cap ce apare cel mai frecvent in starile de Stres si Suprasolicitare (cefaleea generalizata), crizele de Colecistita pe fond sau nu de Litiaza Biliara, Sinuzita (cefaleea frontala), puseele de Hipertensiune Arteriala (cefaleea occipitala), Tulburari Circulatorii Cerebrale, Nevralgii Craniene si mai rar Tumori Cerebrale, Intoxicatii - vezi afectiunile respective (se trateaza cauza pentru ca simptomul sa nu reapara).

Totusi, ca si remediu temporar pe simptom, recomand urmatoarea schema dedicata de tratament:


- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, este un bun relaxant al intregului organism si al creierului in acelasi timp, blocand actiunea stresului in declansarea crizelor migrenoase).

- Super Soya Lecithin (1-1-0 inainte de masa, constituie hrana pentru celula neuronala; prin aportul de acizi grasi nesaturati, uleiul de lecitina intervine in drenajul biliar, ameliorand crizele biliare si migrenele secundare acestora; curata vasele de sange - inclusiv la nivel cerebral - de depunerile colesterolice si acide care ingreuneaza circulatia).

- Ocean 21 (1-2-1 linguri inainte de masa, este un bun vasodilatator, inlesnind astfel o buna circulatie la nivel cerebral; hraneste celula prin continutul deosebit de bogat de vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, proteine)

- Protect 4 Life - 1-1-0 dupa masa, actioneaza prin stimularea intregului sistem circulator, de la circulatia cerebrala pana la cea periferica; oxigeneaza celula neuronala, combatand spasmele si suferintele la acest nivel.

- White Willow (0-1-1 dupa masa, intervine prin actiunea antiinflamatorie, inlaturand dureri variate, printre care si cefaleea cauzata de infectii si inflamatii).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, DURERE, MERIDIAN.


Observatie: Se efectueaza o cura completa iar in caz ca reapare, se intervine in mod special asupra imunitatii.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!