Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Degeraturi

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru tratarea degeraturilor

Expunerea la frig, pentru mai multa vreme, provoaca la nivelul mainilor, nasului, urechilor, obrajilor si piciorelor (in lipsa imbracamintei adecvate) inrosirea pielii, insotita de mancarimi. In acest caz se vorbeste de o degeratura de gradul I.

Cand frigul este mare si expunerea este prelungita, in situatia in care nu au fost luate masurile necesare de protectie, pielea se invineteste, apoi devine palida, pe alocuri aparand si cateva basici. In acelasi timp victima acuza amorteli, intepaturi si dureri locale. In acest stadiu (gradul II) leziunile amintite sunt reversibile, daca se iau masuri imediate.

Daca insa frigul este foarte mare si expunerea la frig este prelungita, pielea va ingheta, temperatura sa ajungand pana la - 10 grade C si chiar mai jos. Circulatia sanguina local se opreste complet in acest caz iar principalele vase sanguine se astupa cu cheaguri. Apare gangrena extremitatii degerate, care necesita amputatia chirurgicala. Leziunile acestui stadiu (gradul III) sunt ireversibile.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru DEGERATUR. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Pentru combaterea leziunilor reversibile ale degeraturilor de gradul 1 si 2, recomand urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:

- White Willow (1-1-1, dupa masa, 3 luni continuu, actioneaza impotriva durerilor si inflamatiilor locale, scade febra, purifica sangele).

- Protect 4 Life (1-1-1, in timpul mesei, 3 luni continuu, regleaza eficient circulatia periferica).

- Liquid C Plus (1-1-1, dupa masa, 2 luni continuu, combate inflamatiile in general, portejeaza peretii vaselor sanguine de distructie).

- Joint Protex (1-1-1, dupa masa, reface distructiile de cartilaj articular si combate inflamatiile ligamentelor)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, CIRCULATIE, DETOXIFIERE, NERVI, DURERE, MERIDIAN.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!