Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Spondilita anchilopoietica

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul spondilitei anchilopoietice (anchilozante)

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SPONDILITA ANCHILOPOIETICA (sau anchilozanta). Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Spondilita anchilopoietica sau anchilozanta este o afectiune inflamatorie cronica ce afecteaza predominant coloana vertebrala, debutand la nivel sacroiliac, mai ales la barbatii tineri 16-35 ani. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Joint Protex (1-0-1 sau 1-1-1 in fazele de acutizare, dupa masa, 3 luni continuu, combate rapid durerea articulara si previne distructia in interiorul articulatiei printr-un continut adecvat de nutrienti vitali a caror menire este sa asigure buna functionare a sistemului osteo-articular).

- Immunaid (1-1-1 inainte de masa, 3-4 luni continuu, intareste sistemul imunitar prin echilibrarea secretiilor de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia si evolutia bolii).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect antiinflamator prin continutul de aspirina naturala, prevenind astfel puseele inflamatorii ce dau repercursiuni neplacute asupra mobilitatii si integritatii articulare).

- Vital pe grupa sanguina (A/B/AB/0) (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, creste rezistenta organismului si imbunatateste starea generala prin echilibrarea balantei vitaminelor si mineralelor, prevenind astfel complicatiile sau bolile asociate)

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, intervine in imunitate ca un protector in evolutia bolii de baza si totodata isi manifesta rolul antialgic in combaterea puseelor de durere)

Observatie: Tratamentul naturist se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!