Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Spondiloza

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul spondilozei

Spondiloza este o boala reumatismala de tip inflamatoriu intalnita mai ales la barbatul tanar, etc.

Procesul inflamator se localizeaza la articulatiile vertebrelor, care, de cele mai multe ori, se osifica, facand imposibila orice miscare. La inceput bolnavii acuza dureri lombo-sacrale (sale) care il trezesc noaptea din somn. Cand poala progreseaza, procesul inflamator se extinde, cuprinzand articulatiile costo-vertebrale, ceea ce reduce mult miscarile respiratorii. Boala se poate extinde si la nivelul umerilor si al soldurilor, limitandu-le miscarile, in unele cazuri foarte mult.

Masuri igienice:
- evitarea frigului, a umezelii si a eforturilor fizice;
- schimbarea locului de munca sau orientarea bolnavului catre o alta profesie, tinandu-se seama de posibilitatile sale fizice;
- repaus pe un pat tare, de mai multe ori pe zi, cu fata in jos si genunchii cat se poate de intinsi.

Alimente de evitat: cele care ingrasa - dulciurile, painea si pastele fainoase.

Se va acorda o atentie deosebita stresului ca atitudine fata de evenimente, urmarindu-se detensionarea psiho-emotionala si cultivarea unei atitudini constructive fata de noi in primul rand si fata de intamplarile si evenimentele din viata noastra in al doilea rand.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SPONDILOZA. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Spondiloza este o afectiune reumatica a vertebrelor, mai ales a coloanei cervicale, manifestata prin depunerea calciului in mod anormal sub forma de osteofite pe intreaga coloana vertebrala, mai ales cervical si lombar. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Joint Protex (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, asigura o mobilitate normala la nivelul articulatiilor, combatand durerile si inflexiunile coloanei vertebrale date de osteofite - calcefierile din spondiloza).

- Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, imbunatateste circulatia cerebrala si oxigenarea creierului, prevenind ametelile frecvente din spondiloza cervicala) sau Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, are un mod de actiune asemanator, recomandandu-se mai ales persoanelor trecute de 35-40 ani).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, poseda rol antiinflamator la nivelul vertebrelor, asigura fluidizarea circuitului sanguin prin vasele de sange cerebrale si periferice).

- Strong Bones (1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, favorizeaza fixarea fiziologic-normala a calciului la nivel osos si celular).

- Noni capsule (1-1-1 inainte de masa, sustine imunitar si actioneaza ca reglator hormonal secundar, combatand cauzele hormonale si imunitare ale bolii).

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!