Reducere 25% si Promotii. Voucher Cadou! Comanda rapid prin telefon si WhatsApp. Click Aici.

Afectiuni articulare degenerative

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul afectiunilor articulare degenerative

Intr-o faza incipienta, totul porneste de la o infectie specifica. Infectiile se localizeaza in faringe (amigdale), mai rar in alte focare (granulom dentar) de unde toxinele microbului difuzeaza in restul organismului producând reumatism acut. Accesele de reumatism acut se caracterizeaza prin febra, dureri articulare cu umflarea articulatiilor iar când se complica, in special la copii, cu leziuni cardiace (miocardita, endocardita, rar pericardita).

Leziunile produse de reumatismul acut sunt portiuni de tesut conjunctiv necrozate (moarte, inlocuite) urmate de formarea de granuloame si apoi sclerozarea leziunilor care scot din functiune zone din miocard sau endocard. Prin aceste leziuni, reumatismul se incadreaza in bolile de colagen. Cu timpul boala evolueaza cronic, afectând articulatiile (artrita), in special pe cele mici si ale coloanei producând dureri si deformatii. Exista si cazuri când evolueaza de la inceput sub aceasta forma.

Este recomandat ca locuinta trebuie sa fie uscata si insorita. Imbracamintea nu trebuie sa fie prea groasa si sa provoace transpiratie. Iarna, imbracamintea sa fie uscata, incaltamintea comoda si calduroasa.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru AFECTIUNILE ARTICULARE DEGENERATIVE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Degenerarile articulare sunt generate de distructii repetate ale cartilajului sanatos in capsula articulara odata cu producerea deformarilor si anchilozelor secundare. Pentru tratarea acestui tip de afectiuni recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Joint Protex sau Joint Protex Forte (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, rol protector al continutului capsulei articulare prevenind degradarea cartilajului sanatos).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, are rol antiinflamator la nivel articular si mentine circulatia periferica in parametri fiziologici).

- Super Soya Lecithin pentru femei, respectiv Omega 3 pentru barbati (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, impreuna cu JOINT PROTEX combate rapid durerile articulare ce apar la schimbarile bruste meteo si manifesta efect antiinflamator la nivelul capsulei articulare).

Observatie: Se face o cura continua de 2-3 luni.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!