Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Carcei si crampe musculare

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul crampelor musculare

Crampele musculare sau carceii sunt contractii involuntare, scurte si dureroase ale muschilor.

Sunt produse de o oboseala mare, de frig, de pozitii defectuoase ale membrelor in timpul somnului, de consum abuziv de medicamente diuretice, decontracturante sau stimulante, de lipsa de calciu si de magneziu, de antrenament insuficient la incalzire (oxigenare defectuoasa), de solicitarea peste masura a unui grup de muschi (crampa scriitorilor, dactilografilor, pianistilor, violonistilor). Crampele se mai intalnesc la bolnavii cu arteriopatii cronice obliterante si la persoanele cu picior plat sau echin (stramb).

Masuri preventive:
- seara inainte de culcare, labele picioarelor vor fimiscate de mai multe ori in toate sensurile (anterior, posterior, rotatii);
- evitarea statului prea mult timp in apa rece;
- incalzirea corecta a sportivilor inainte de competitii;
- gambele vor fi cat mai bine invelite in timpul noptii, chiar intr-o flanela groasa;
- automasaj bland pe membrele inferiore, seara, inainte de culcare.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru CARCEI si CRAMPE MUSCULARE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Carceii si crampele musculare sunt un simptom al carentei de minerale. Pentru tratarea optima a acestora recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Strong Bones (1-1-1 inainte de masa, 3 cure pe an cu pauze intre ele, regleaza lipsa Ca si Mg din fibra musculara) sau Power Mins (1-0-1, inainte de masa, 3 cure pe an cu pauze, regleaza carenta mineralelor din organism si din fibra musculara) sau, in perioada rece cu mai putina lumina naturala necesara producerii de catre organism a vitaminei D, se va lua Strong Bones Plus.

- Rhodiolin (1-0-1,dupa masa, 3 luni continuu, produce relaxare musculara).

- Evening Primrose Oil (1-1-0 inainte de masa, 3 luni continuu, regleaza axul endocrin la femeile cu probleme hormonale si carcei).

- Stress Management B-Complex (1-0-1 dupa masa, prin comtinutul de vitamine din grupul B este un foarte bun trofic de nerv).

- SambuRex (1-0-1 dupa masa, regleaza tonusul fizic si creste rezistenta musculara)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), care in acest caz este deosebit de benefica pentru stimularea mineralizarii osoase si musculare, stiut fiind faptul ca organismul nostru atunci cand ph-ul sau este negativ, pentru a dezacidifia organele, imprumuta minerale de la oase si muschi pe care le introduce in fluxul sanguin, regland in felul acesta alcalinitatea corpului dar accentuand procesul de manifestare a fragilitatii osoase si musculare, si favorizand inclusiv aparitia crampelor musculare.

Observatie: Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si alte preparate.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!