Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Osteomalacie - fixarea necorespunzatoare a calciului

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul osteomalaciei

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru OSTEOMALACIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Osteomalacia reprezinta fixarea necorespunzatoare a calciului la adulti, care in loc sa se depuna in oase se depune in organe: rinichi, prostata, ficat, inima, articulatii. Pentru tratarea acestei afectiuni recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Strong Bones Plus - 1-1-1 inainte de masa, mineralizeaza tot oganismul, ajutand astfel la depunerea mineralelor acolo unde trebuie si este nevoie de ele, prevenind astfel dislocuirea lui din oase si plimbarea prin circuitul sanguin.

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, se administreaza obligatoriu deoarece aceasta este o boala aflata pe granita dintre sistemul endocrin si osteoarticular, uleiul de primula intervenind in reglarea hormonala necesara)

- Coenzyme Q10 - 1-0-1 dupa masa, stimuleaza oxigenarea celulara si actioneaza ca antioxidant capabil sa previna depunerea calciului din circuitul sanguin in organe.

- Immunaid - 1-1-1 inainte de masa, osteomalacia fiind o boala pe sistem imunitar, se recomanda acest imunostimulator.

- Noni lichid (1-1-1 inainte de masa, este un bun trofic pentru organe si sisteme, totodata un tonic general fizic si psihic) sau Joint Protex (1-0-1 dupa masa, daca boala produse leziuni articulare, acesta fiind un bun regenerator de cartilaj)

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!