Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Entorsa

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul entorselor

Entorsa se produce in urma unei miscari bruste si fortate, din care cauza ligamentele si capsula articulara se intind sau chiar se rup, provocand, in felul acesta, o hemoragie locala, marcata prin invinetirea pielii. Spre deosebire de luxatie, in entorsa oasele care alcatuiesc articulatia respectiva nu sunt deplasate.

Entorsele se intalnesc la: sportivi, obezi, sedentari, la cei care poarta incaltaminte neigenica (tocuri inalte, tapa prea groasa). Uneori entorsele sunt insotite de fracturi.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ENTORSE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Entorsa reprezinta o afectiune afectiune postraumatica ce poate aparea in urma unei cazaturi sau lovituri ce produc rotatia articulara insotita de inflamatie in capsula articulara si durere, iar tratamentul presupune antialgic + antiinflamator + repaus fizic cu imobilizarea segmentului afectat in pozitie anatomica normala. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita:

- Joint Protex (1-1-1 dupa masa; are efect antialgic inlaturand durerea de la nivelul articulatiei afectate - efect realizat datorita continutului bogat in nutrientii de baza ai cartilajului sanatos: condroitin si glucozamin sulfat).

- White Willow (1-2-1 dupa masa; reduce inflamatia secundara traumatismului in capsula articulara si implicit durerea ce insoteste starea inflamatorie).

- Super Soya Lecithin (1-1-1 in timpul mesei) sau Triple Potency Lecithin (1-0-1 in timpul mesei), are rol de calmant al durerii si anti inflamator articular.

- Vein Care (1 ungere dimineata si 1 seara, actioneaza la nivelul distorsiunilor vasculare prin fluidizarea circulatiei venoase).

Observatie: Se face o cura completa cu produsele mentionate.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!