Ai Reducere 25% si Promotii la Comenzi telefonice. Click Aici.

Spasmofilie - tratament

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in tratamentul spasmofiliei

Spasmofilia este un sindrom care se datoreaza insuficientei glandelor paratiroide, rahitismului, carentelor alimentare. Se caracterizeaza printr-o hiperexcitabilitate neuromusculara insotita uneori de contracturi si convulsii ale extremitatilor ca urmare a scaderii calciului sanguin si a perturbarii echilibrului acido-bazic al sangelui. Uneori apar spasme laringiene, dispnee, cianoze. Se previne prin tratarea rahitismului, nutritia corecta, administrare de calciu.

Un simptom al spasmofiliei este tetania. Apare la copiii sugari, rahitici, cel mai des primavara, daca a suferit insolatie. Medicul isi da seama ca este spasmofilie la percutia diferitelor zone musculare.

Pe langa scaderea de Ca, la analize apare o crestere a fosforului. Se va administra vitamina D2 iarna, astfel tratându-se si rahitismul. Se mai recomanda urmatoarele vitamine si saruri minerale: Mg, Ca, vitamina B.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru SPASMOFILIE. Schema este intocmita si explicata punctual de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste.

Spasmofilia este o afectiune ce consta in scaderea calciului sanguin sisau celular, fapt manifestatat in aceasta afectiune prin spasme neuro-musculare. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Strong Bones - in perioadele calde ale anului (1-1-0 inainte de masa, 3 luni consecutiv - 20 zile pe luna10 zile pauza, echilibreaza nivelul calciului sanguin si celular impiedicand declansarea manifestarilor spasmofilice) sau Strong Bones Plus - in perioadele reci din an (se administreaza si actioneaza la fel).

- Mega B Complex (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, este un bun trofic de nerv si amelioreaza spasmele neuro-musculare).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 INAINTE de masa la femeile cu exces de kilograme peste greutatea normala, respectiv DUPA masa la femeile subponderale, 3 luni continuu, echilibreaza axul endocrin la femeie prevenind dezechilibrele hormonale si caderile de calciu secundare acestor probleme).

- SambuRex (1-0-1 dupa masa, creste tonusul si vitalitatea musculara).

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!